K4DNB w/ ABIS (ex June Miller - NL)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

15. junij 2018 ob 23:00


Premierno v Sloveniji: ABIS (ex June Miller)!

ABIS je novo ime na sceni, vendar zelo dobro poznan obraz. Mark McCann je namreč vsem poznavalcem drum & bassa znan kot polovica dueta June Miller, masivnega projekta, ki se je lani na svojem vrhuncu, poslovil od dnb scene.

Vendar se je prekaljeni maček vrnil z novim psevdonimom, pod katerim dostavlja nove dimenzije glasbene produkcije. Skupaj z mladim producentom Signalom sta ustanovila novo založbo DIVIDID, v kateri je moč prepoznati odraz njune unikatne glasbene vizije, ki popelje poslušalce na pravo potovanje; od lebdeče mehkejših, pa vse tja do soničnih in trdih zvokov. Album ’’The Wall’’ s Signalom in Tasho Baxter je šolski primer takšnega sodelovanja.

Naj obnovimo še razsežnost projekta June Miller. V svoji karieri sta nanizala serijo uspešnic kot so Dominator (ft. James Marvel & Mc Mota), Akkoord (ft. Pythius), SAUS (ft. Mefjus), Outer Space (ft. Teddy Killerz), Blaffer (ft. Maztek), Bad Brains, Robots and Romans, Gods, Spin Test, itd. Naštevali bi lahko do jutra, vendar se raje prepustimo taktirki ABIS-a in se dobimo 15. junija v Štirki, na zadnji DNB poslastici te sezone.

Se vidimo v kleti!

- - - - -

Line up:
ABIS (ex June Miller - NL) [DIVIDID]
Theejay (Bass Fighters)
Hedon (Illegal kru)
YooRonYaa
Trdee (LiquiFi)
Dirtyspeakerz

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
8€ < 24.00 < 10€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 12.6.2018 15:07

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK