Synaptic w/ Brawther & Cleymoore

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

4. maj 2018 ob 23:00

DrogArt informatorji


Več kot petdeset odtenkov zvoka bosta skupaj z domačini na majskem Synapticu odkrivala dva gostujoča DJ-ja, ki se tematsko nesramno dobro dopolnjujeta. Na velikem plesišču bo grmelo izpod prstov wunderkinda francoske 90s deep house revival scene Brawtherja, medtem ko bosta na malem narkotične zvoke techna, electra in acida v tandemu hladno prešala Cleymoore in Nitz.

Brawther je DJ in producent, ki ga poznavalci povezujejo z eno najbolj street smart house platform My Love is Underground, legendarno ameriško založbo Balance in gojiščem kvalitetnega štiričetrtinskega takta, Secretsundaze. Svoj no-bullshit stomping deep groove je Brawther ob priliki še dodatno oklestil na založbi Cabinet Records, ki slovi po minimalističnih a visoko učinkovitih DJ friendly pokalicah.

Skupaj z britancem Tristanom da Cunho tvorita dvojec Dungeon Meat, ki se je leta 2013 izstrelil visoko nad mlačno povprečje 90s house reciklaž z zmagovito petardo True Force.

Cleymoore vodi vinyl-only založbo in kolektiv Pluie/Noire, s katerim sta že sodelovala domača Nitz in Evano. Portugalski producent in DJ v preteklih letih skuša združiti principe svojega začetnega ustvarjanja na kanadski založbi igrivih klubskih eksperimentov Archipel z bolj konvencionalnim, a vseeno pravovernim zvokom berlinskih noči.

https://www.residentadvisor.net/dj/brawther

https://www.residentadvisor.net/dj/cleymoore

- - - - -

Arena: 1.00 – 7.00
Brawther (Balance, Cabinet, My Love Is Underground, FR)
Splinterhouse (Synaptic)
Utti (Synaptic)

Bar: 23.00 – 6.00
Cleymoore & Nitz (Pluie Noir, Synaptic)
Tzena (Luckison)

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
8€ > 00h > 10€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 30.4.2018 16:52

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK