C2Underground : Guardians Of Electronic Sound

Moment bar, Ljubljana, Slovenija

29. april 2018 ob 23:00


C2Underground organizira še en zanimiv dogodek z zanimivimi gosti z področja exJugoslavije in z dolgoletnimi izkušnjami za mix pultom podkovanimi DJi! To sta LIFE4FUNK( HRV ) in GROOVAGIA A K A BRAVEX KOKI( SRB )
Naša domača DJa pa sta GERALD S.( C2Underground ) in MATTO!

LIFE4FUNK je rojen v RIJEKI 1981LETA. Z svojimi 14leti leta 1995 začne aktivno sodelovati v lokalnem disco klubu in na radio postaji.Na radio postaji skupaj z svojimi prijatelji vodi oddajo,ki je bila orientirana na promoviranje klubskega zvoka tistih časov.Leta 1996 organizirajo svoj prvi party,leta 1997 pa postane resident legendarnega dancing bara DIVA.Gostoval je v veliko klubih exJugoslavije in postal znan po izvrstni selekciji glasbe in specifični povezanosti z publiko! Pred 10leti je gostoval na EXIT FESTIVALU in postal član ENGLISHBREAKFAST organizacije,ki je zaslužna za veliko število fantastičnih klubskih noči v NOVEM SADU(SRB). 2012 leta se vrača na Hrvaško in živi v RIJEKI kjer skupaj z svojo ekipo prijateljev vodi klub CRKVA,ki je znan po celi regiji zaradi kvalitetnih eventov kot kvalitetnih in znanih DJov iz celega sveta ,ki so tam nastopali!!

GROOVAGIA A K A BRAVEX KOKI nam prihaja iz NIŠA V SRBIJI.
Rojen leta 1980 in že z 15leti začne svojo DJsko pot.Zelo tehnično podkovan z široko in selektivno glasbeno razgledanostjo,pričara magične sete ,ki publiko popelje v nepozabno plesno potovanje .
Kombinacija house,deep,tech house in progressive glasbe z prizvokom tribal’ll sounda,pove veliko o sami ustvarjalnosti DJa!
Nastopal je pa z DJi svetovnega kova kot so : FUNKY JUNKY(SRB),PASHKE(SRB),SHON(SRB),LIFE4FUNK(HRV),IAN POOLEY,SLAKER(UK),WALLY LOPEZ(ESP),Wehbba..IN mnogi drugi!

♫ GUARDIANS OF ELECTRONIC SOUND,ki ga predstavlja C2Underground je event ,ki bo predvsem zadovoljil poslušalce,sladokusce,plesalce in ljubitelje MINIMAL / DEEP TECH zvoka!!
♫ 29.04. Bo v MOMENT BARU večer kvalitetne Underground Elektronike,kjer lahko vse samo manjkati ne smeš! DOBRODOŠLI!! ♫ ♫ ♫

------------------------------------------------------------------------------------------

♬ LIFE4FUNK (HRV) ♬
https://soundcloud.com/life4funk
https://www.facebook.com/life4funk.dj
https://www.facebook.com/altar.servers.djs
https://www.facebook.com/mi.smo.crkva

♬ GROOVAGIA A K A BRAVEX KOKI (SRB) ♬
https://www.mixcloud.com/BRAVEX/
https://www.facebook.com/Groovagia/

♬ GERALD S.(C2Underground-SLO) ♬
https://soundcloud.com/gerald-s
https://soundcloud.com/underground-g

♬ MATTO (SLO) ♬
https://soundcloud.com/musicbymatto

------------------------------------------------------------------------------------------
€VSTOPNINA€

PARTY+AFTER / 8€

AFTER 05:00 ➠ / 6€
------------------------------------------------------------------------------------------


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 17.4.2018 10:42

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK