Just Jam w/ Avos, Nikolaj & Rokko

Xtime Club, Ptuj, Slovenija

27. april 2018 ob 23:00


Z novo epizodo Just Jam-a bomo v nočno oazo kluba Xtime privedli tri goste, katerih zaloga vinilk in izjemnih veščin interpretacije, le-teh v mixu, preprosto občudujemo. Vse to, v le najboljšem možnem smislu in vsem nam, še ušesnim brbončicam v čast!

Iz Nizozemske priseljena Berlinčana, ki prisegata na zvok žlahtnega vinila sta nase opozorila z lastno založbo LowMoneyMusicLove in noro selekcijo glasbenih raritet, ki jih vneto mečeta po klubskih floorih celega Sveta. Za omenjeno založbo stojijo skrbno izbrane izdaje umetnikov, kot so Alessandro Picone, S-Max, Fym, And.rea, Enrico Mantini... Z njihovo unikatno zvočno strukturo globokega, a trdega housa in techna ter medzvrsti mikro/minimala/breaka uspešno gradijo zgodbo, kateri zvest dj dvojec Avos sledi in dodaja »cherry on the top« s svojimi najdbami iz zaprašenih polic record shopov. V pravo veselje in navdušenje nam je, da prihajata tokrat k nam, na elektronsko seanso Just Jam dobrot.

Ko omenjamo talent in tisto iskreno - gorečo vnemo ter strast do kvalitetnega rolanja in iskanja plošč, se spomnimo na Nikolaja. Z vsakim nastopom nas mlad domačin ponese v neraziskana področja neslišanega in nevidenega. Svoje veščine konstantno uri in lušči, noči pa posveča iskanju zvokov svojevrstno zvenečega housa, starega hiphopa in »vsakojake« elektronike. Je član kolektiva Phi, ki je v dobrem letu in pol izdal kar štiri vrhunske vinilne izdaje, polne premišljene ter inteligentne produkcije elektronike. V ljubljanskem klubu K4 pa je izpeljal kar nekaj nepozabnih večerov.

Da bo noč imela kvalitetno podlago in telesno elastičnost, medtem ko nas napadajo akti zgoraj omenjenih gostov, nas bo s povezovanjem in dobro energijo popeljal skozi noč še naš tovariš Just Jam ekipe, Rokko!

LINE UP:
Avos (LowMoneyMusicLove)
Nikolaj (phi)
Rokko (Just Jam)

Design: Miha Bezjak

Se vidimo na flooru!
-------------------------------------------------------------------------------------------
VSTOP: 5€
Do 24.00 Dva za Ena!
(plačaš eno pijačo, drugo dobiš gratis)
+18
-------------------------------------------------------------------------------------------
Club Xtime
Osojnikova cesta 9
2250 Ptuj
-------------------------------------------------------------------------------------------


Vreme Ptuj
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 3.4.2018 11:08

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK