Unterhund w. Valentino Kanzyani, Ian F. & Rokko

Kulturno alternativni klub Ormož, Ormož, Slovenija

10. marec 2018 ob 23:00


Ni potrebnih veliko besed za predstavitev vizionarja, glasbenika in ustvarjalca nepozabnih dogodkov. Mož, ki sega vse do vzpostavitve slovenskih korenin elektronske glasbe – Valentino Kanzyani. Eden izmed prvih v ekipi zgodovinske Ambasade Gavioli in ljubljanskega razvpitega Kluba K4. Kariera ga je popeljala okoli celotnega planeta, 5 let je preživel na španski Ibizi. Danes uspešno vodi založbo »JesusLovedYou«, ki z izdajami niza ter predstavlja že uveljavljene in tiste, ki šele vzhajajo na tej poti. Pred kratkim je svojo prisotnost posvetil snovanju ekipe »LuckIsOn«, katera že po slabem letu delovanja slovi po izjemnih klubskih večerih.
V čast nam je, da prihaja k nam v goste in nas bo s svojo nasmejano karizmo popeljal na potovanje skozi zanke techno in house ritmov, ki hipnotično ustvarjajo nepozabno atmosfero noči.


Ian F je tisti akt noči, ko vse postane napeto, iz ozadja začenjajo prihajati plameni noro izbrane selekcije gibčnega, prasketajočega house izobilja, ki ponesejo v evforijo trenutka. Član novo nastale ekipe »LuckIsOn« in gost klubov v Berlinu, Rimu, Ibizi, Londonu… »Mulc«, ki se je z vnemo kalil pri ustvarjanju čarobnih trenutkov v izolski katedrali luksuznih barv, Ambasadi Gavioli je odrasel v mladca, postal dolgoletni rezident tega templja elektronske glasbe in si počasi, a s skrbno kvaliteto nabiral izkušnje, ki so ga izstrelile v svet elektronike.
Tokrat posveča svojo persono nam, v Ormožu.


Za primerno ogrevanje grajske kleti bo poskrbel ptujski, že več kot uveljavljeni discjockey, Rokko.
S svojo linijo dogodkov »Just Jam« razvija in širi elektronsko sceno na področju Ptuja in širom Slovenije, gostil je že imena kot so Valentino Kanzyani, Marko Nastić, Kashawar, Gabro.. Zmeraj daje poudarek na vzpodbujanju slovenskih izvajalcev, katerih nikoli ne manjka na njegovih nepozabnih večerih. Odražata ga preciznost in čista predanost kvalitetni klubski glasbi.

Se vidimo na flooru!

LINEUP:

Valentino Kanzyani
Ian F.
Rokko


Na dan dogodka: 13€

Predprodaja: 10€
MCO - Mladinski center Ormož, enota Ljudske univerze Ormož
Grajski trg 3, Ormož (09:00 - 17:00)

Kjut Butik Novi trg 6, Ptuj (zraven Mladinske knjige)
(09:00 -17:00 in v soboto 09:00 - 12:00)

Blaž Horvat 040 566 231 (Ormož)
Nina Blagovič 031 706 068 (Ormož)

+18
Unterhund
Kolodvorska cesta 9
2270 Ormož


Vreme Ormož
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 9.3.2018 9:28

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK