LiquiFi x 2Green w/ Whiney

terminal Club, Ljubljana, Slovenija

16. marec 2018 ob 23:00

DrogArt informatorji


Marca se bomo skregali s starim poimenovanjem zanj, kajti letošnji Sušec ne bo prav nič suh saj bodo padale žmohtne kaplje bassa! Zamašili bomo okna in vrata ter počakali, da nas zalijejo valovi drum’n’bassa. Tokratna edicija bo nekoliko drugačna - z baklami smo po Ljubljani iskali primeren prostor za taklele dogodek, kaj manjšega in s prijetno, bolj intimno atmosfero, mmmm.

Terminal je klub zraven železniške postaje, ki vsekakor ni znan po dnb žurkah, kar je prišlo na vrh našega TO DO LISTa. Po pregledu če vse štima po feng shuiu in sprehodu čez tale manjši klub z mineralom v roki za ugotavljanje zlobne energije smo postavili končno diagnozo, da bo razsajala samo terminalna sreča.
Liquifi je združil moči s 2Green in na ogled Ljubljanskih znamenitosti povabil mladi up DNB scene in ime s katerim se veliko razmetava naokoli po Hospitalityju in Med Schoolu – WHINEY!

William Hine, Whiney je začel rezljati svoje ime na dnb sceni s svojemvrstnim stilom in ljubeznijo do glasbe v mestecu Coventry. Če ne veste kej točno se nahaja ga lahko kar vprašate in vam bo kot zagrizen geograf z veseljem povedal. Leta in leta preživeta v pevskem zboru in orkestru ter neverjetni dosežki na področju klavirja ter violine, vendar je fant imel še zmeraj čas za igranje playstationa. Tako mu je igrica Motorstorm, kjer je naletel na Pendulumov »Slam«, odprla vrata v nov svet. Kaj kmalu je ugotovil, da mu bolj ležijo lažji liquid ritmi, čeprav sam ni velik ljubitelj glasbenih oznak in ne zadržuje svoje kreativnosti znotraj samo enega okvirja.

Svoj prvenec je izdal na Subsphere Recordings že leta 2012 – »Sweetest Sin«, EP v sodelovanju s Keenom, še enim znanim profilom medicinske šole (Med School) s katerim se še naprej pojavljata skupaj in sta si blizu bolj potniki na 27ki v petek popoldne. Med School in Hospital Records sta mu kot domače dvorišče. Dvakrat se je znašel na »New Blood« kompilaciji, pojavil v »Sick Music 3«, »Hospitality 2015« in še in še. Poleti pa je iz globin svoje duše na plan potegnil svoj prvi album »Talisman«, ki je s svojo kolekcijo 12ih ilegalno sladkih trekov prava nevarnost na flooru. Debeli in sočni industrijski beati z mesnato sredico objeti v toplo odejo nežnih not so res nekaj posebnega in skoraj bolj redki ter pravljični, kot Zlatorog.

Poleg tega se bodo za mešalko prikazali še slovenski pobje in razgreli vaše pete in pogreli vse kotičke duše. Gre za dogodek z omejenim številom kart, da bo vzdušje res tako domače, da si boste zaželeli, da bi si prinesli kar copate.

PODPIRANJE BASS STEBROV:
WHINEY (Hospital, Med School) / UK
MidAir (LiquiFi)
Trdee (LiquiFi)
2Green

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
Pred 00:00 >> 5€
Po 00:00 >>7€

AGE LIMIT / STAROSTNA OMEJITEV: 18+
Vstop na dogodek le za polnoletne. Prosimo, da s seboj prinesete osebni dokument.
This is an 18+ event. ID will be checked without exception at the entrance.

KJE? / WHERE?
TERMINAL CLUB @ THE MUSIC LAB (Trg Osvobodilne fronte 6), Glavna Železniška postaja Ljubljana


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 14.3.2018 10:02

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK