21. obletnica CMAK: Raggalution

MC C.M.A.K., Cerkno, Slovenija

24. februar 2018 ob 23:00


*** RAGGALUTION (Kranj) ***
Raggalution iz Kranja že od leta 2011 ustvarjajo svojo edinstveno interpretacijo reggae glasbe. Zasedbo sedmih glasbenikov združuje ljubezen do izročila in tradicije te jamajške zvrsti, a Kranj ni Kingston in zato je tudi glasba, ki jo ustvarjajo dokaj drugačna od pričakovanj, ki se nam vzbudijo ob besedi reggae. Odkar so ob koncu leta 2013 izdali prvenec Mask of Liberty so Raggalution obiskali odre od Grčije na jugu do Češke na severu in povsod vmes. Med drugim se lahko pohvalijo z nastopi na nekaj večjih evropskih odrih, kot na primer na Madžarskem Sziget festivalu in našem Overjam International Reggae festivalu.

https://www.facebook.com/Raggalution
http://www.raggalution.com/
http://raggalution.bandcamp.com/

*** ### (Sisak) ***
### je alternativni inštrumentalni post rock/noise’n’roll trio iz hrvaškega Siska. Pri svojem ustvarjanju nikoli ne gledajo nazaj in se vedno držijo načela "naredi sam", pa čeprav bi to pomenilo da morajo razstaviti in prenesti studio v zapuščeno tovarno ali mogoče v Beograd. Ne obžalujejo niti, da so za videospot skupaj zbili 300 lesenih križev in jih na koncu prepustili toku reke. Njihove prve posnetke najdemo na split albumu, ki so ga izdali skupaj z sedaj že legendarnimi Punčkami, v samozaložbi pa so do sedaj izdali tudi 3 ep-je in ploščo Svijetlo. Na koncertu v MC CMAK Cerkno, ki bo njihov prvi nastop v Sloveniji pa bojo predstavljali čisto svež EP "Uzvodno", ki je/bo izšel v prvih dneh novega leta.

za slušati: https://d-d-d.bandcamp.com/
za gledati: https://www.youtube.com/user/dRdRdR333SK
insta: https://www.instagram.com/taraba_taraba_taraba/
fb: https://www.facebook.com/dRdRdR-189002591246840/

*** LjubljanJah Vibes (Ljubljana) ***
Poleg bendov ### in Raggalution v Cerkno prvič prihajajo LionShine in Dj L.T. iz društva LjubljanJah Vibes, ki bodo z glasbeno selekcijo poskrbeli, da žur traja do jutranjih ur!
LjubljanJah Vibes je glasbeno kulturno društvo, iz rdeče-rumeno-zelene prestolnice prelepe Slovenije. Njihovi prvi koraki so se pričeli dve leti nazaj, kjer so se po zaslugi Roots in Session sounda prvič spoznali in kasneje tudi dobili idejo o združitvi pod enim imenom.
V dveh letih so nastopili na festivalih kot so TrnFest, Lent in Overjam. Večkrat so bili gosti na klubskih večerih ljubljanskega DubLaba, pred kratkim pa so tudi izvajali tedenske radijske oddaje pod imenom "LJUBLJANJAH VIBES RADIOSHOW" v Centralni Postaji na Trubarjevi.

LjubljanJah Vibes na FB: https://www.facebook.com/ljubljanjahvibes/
LjubljanJah Vibes na MixCloud: https://www.mixcloud.com/LjubljanJahVibes/
LjubljanJah Vibes na SoundCloud: https://soundcloud.com/ljubljanjah


LjubljanJah Vibes na Twitter: https://twitter.com/LjubljanJahV

LjubljanJah Vibes na Instagram: https://www.instagram.com/ljubljanjahvibes/

LjubljanJah Vibes na Spotify: https://open.spotify.com/user/ljubljanjahvibes

LjubljanJah Vibes na Gmail: ljubljanjahvibes@gmail.com

Video material: yt posnetek, ki beleži nastop v Litiji za dan mladosti v sodelovanju z Klubsko Sceno. Sešn je dolg 2 uri.
https://www.youtube.com/watch?v=JGs3cadQapc


Vreme Cerkno
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 19.2.2018 10:41

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK