Party z DJi

Marof, Novo mesto, Slovenija

30. december 2017 ob 22:00


Bistro Marof Novo mesto predstavlja Party z legendarnimi Dj-i v soboto, 30.12.2017 ob 21.00 uri.

 

Dj Long

Dj Long je legenda slovenskih plesišč z več kot 50 letnim delom na področju vrtenja glasbe. Je ikona dolenjske glasbene scene. Znan je po vrtenju glasbe 80’s, disco, evergreen ter sodobne plesne glasbe ter hitov. V svoji bogati dj karieri je bil rezident dj v številnih klubih po Sloveniji, svoje glasbene vizije pa je predstavljal tudi v tujini.

Dj Gajo (www.musicinfo.si)

Dj Gajo že več kot 20 let v glasbi, nekdanji bobnar raznih skupin, član FANTAZY OF MUSIC*DJ TEAM-a. Poznavalec raznih glasbenih stilov s kariero doma in v tujini, animator na turističnih ladjah Aneka Linesa, v Grčiji ter obali bivše Jugoslavije od Ankarana do Dubrovnika. Bil je rezident in animator v različnih klubih, organizator raznih glasbenih dogodkov, ter svetovalec za nabavo/prodajo ali najem profesionalne glasbene in svetlobne opreme za diskoteke in trgovine. Ima veliko referenc, kot so: Kristal (NM), G Club, Diskoteka 068, Club Metropol, Loka, Kosov Hram-Vrhpolje, Club Marshall, Club Diskoteka Otočec, Pizzeria pod kavarno, Kegljišce, Baza 20, Dolenjske toplice, CC Bar, Bar Boter, Space club-Otočec, Hipodrom-Šentjernej, Big Star, Kavka pub, Veritas, Totalček, Viva bar, Club Bakhus(Metlika), Teak lounge, Club Polc, Club Skorpijon, Stadion pub, Diskoteka Kristal, Cuk pub (Brežice), Bruno(Gabriejele), Maximilian (Dobova), Arcadia, Get 27 (Portorož). Hrvaška: Pical, Zelena laguna (Poreč), Aquarius (Novigrad), Piramida Verudela (Pula), Margerita (Vrsar). Grčija: King size, Prince, Whispers (Corfu), Aneka Lines (Ladijski disko klubi in nočni bari).

Dj El Fabiiani (Give And Receive Records)

Dj El Fabiiani je začel raziskovati elektronsko glasbeno sceno zgodaj pri svojih trinajstih letih. Hitro se je pokazalo, da ima neizmeren talent, zato je bil deležen dogodkov, kjer so nastopili vrhunski dj-i, kot so: Adam Beyer, Timo Maas, Danny Tenaglia, Tiefschwarz, Billy Nasty, James Ruskin, Karotte, Outwork in mnogi drugi. Zmagal je na dj tekmovanju ob mednarodni udeležbi na največjem hrvaškem glasbenem festivalu INmusic v Zagrebu, zmagal je na dj tekmovanju v Clubu Marshall, drugi je bil na Grosuplje Fest tekmovanju, leta 2009 pa je bil tretji na mednarodnem tekmovanju dj-ev na dogodku Enigmatica v Ambasadi Gavioli. Bil je tudi semi-finalist na tekmovanju Support your local dj, ki ga je organiziral Psilon.org. Svojo rezidenco je imel v Diskoteki Africa, Clubu Marshall ter Diskoteki Lipa. Zvok dolenjske elektronske glasbe pa uspešno širi po svetu preko glasbene založbe Give And Receive Records, ki se je znašla med 100 najbolje prodajanimi glasbenimi deli techno in tech-house glasbe na nemški platformi (www.DjShop.de). Ima številne glasbene izdaje širom sveta v Veliki Britaniji (Musictrax Records, LW Recordings), Nemčiji (Scarecrow Music, Sportage Digital, House Place Records), Italiji (U-Ground Milano, Elettrika Records), Rusiji (Dark Sector) in drugod.

https://soundcloud.com/el-fabiiani

https://www.beatport.com/artist/el-fabiiani/88273/tracks

 

Ekstra program:

Andreaz Zobarici na afriške bobne in cocktail night.


Vreme Novo mesto
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 28.12.2017 10:35

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK