SOLVD w. Mariano Mateljan

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

17. november 2017 ob 23:00

DrogArt informatorji


Novembra SOLVD meša nove ritmične koktajle. V K4 gostimo vedno bolj znanega Mariana Mateljana, ki kot vodilna sila serije žurov Cruise Split in svoje U.dig založbe predstavlja enega izmed neusahljivih virov minimalistično oblikovanega housa in techna, s poudarkom na nižjih frekvencah.

V zadnjih letih ga je bilo možno slišati tudi na večjih hrvaških festivalih kot sta Sonus in Labyrinth, vse tja do londonskega Fuse in berlinskega CDV. V nekajletni zgodovini produciranja se lahko pohvali z mnogimi vinilnimi in digitalnimi izdajami na založbah kot so InFuse (Fuse), Coocon Recordings, Sol Asylum, Kina Music ter na slovenskih Colours Music in Gilesku. Ob vsem napisanem pa je najbolj pomembno, da plesišču vedno ponudi mnogo razlogov za žur.

Ob njem bosta na velikem odru vzdušje gradila Uno Taman ter Alex Ranerro. Uno kot del ekipe Innocent music že leta vsakič znova navdušuje zvesto publiko; Alexa pa kot rezidenta spremljamo mesečno ob soustvarjanju SOLVD večerov in rednih glasbenih izdajah.

Za kontrastni učinek bo Evident na manjšem plesišču sprožal bolj progresivne melodične valove in iskal na prvi pogled skrite kombinacije elektronske glasbe.

Velik:
Mariano Mateljan (Cruise Split, u.dig)
Alex Ranerro (SOLVD)
Uno Taman (Innocent Music)

Mali:
Evident all-night (SOLVD)

VJ: 5237

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE
5€ < 24.00h < 7€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 14.11.2017 12:02

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK