Derivat w/ Marco Bailey & Mike Humphries @ŠTUK, Maribor

Štuk, Maribor, Slovenija

24. november 2017 ob 23:00


Derivat je ideja, ki združuje dve močni organizacijski inštituciji dveh generacij, ki na pomanjkanje sodelovanja med akterji techno scene odgovarjata na edini način - z združevanjem v močan koncept, kvalitetno glasbeno ponudbo in edinstvenim vizualnim doživetjem. Shocker Production in Deconstruct Events vračata U (unity) v PLUR!

ŠTUKov oder se bo v petek, 24. novembra, preoblikoval v sodobno kuliso. Vse glasbene sladokusce bo v vlogi headlinerja razmigal sam Marco Bailey!

Mit “ena zvezda je dovolj” razbijamo z angleškim brezkompromisnežem Mike Humpriesom, ki v technu svoj pečat pušča že od zgodnjih devetdesetih. Njegov zagon je z vrnitvijo surovih techno zvokov v klube in festivale znova bolj aktualen kot kadarkoli!


MARCO BAILEY / BE
(Materia / MBR Limited / Drumcode / Intec)

W: https://www.marcobailey.com/
FB: https://www.facebook.com/officialmarcobailey
SC: https://soundcloud.com/marco-bailey

�Marco Bailey, nesporna legenda techna, je v svoji več kot petindvajsetletni karieri nastopal domala v vsakem klubu in festivalu na svetu. Na sceno ga je leta 2000 trdno zasidrala izdaja na Carl Coxovi založbi Intec, kateri so sledile izdaje na vseh takrat relevantnih techno založbah, od Primate-a in Zync-a do Rhythm Convert-a, vmes je dosegel, da so bili kufri vseh svetovnih didžejev polni izdaj njegove lastne založbe MB Electronics ter uspešno prebrodil čase minimalističnega zvoka s sodelovanji z imeni kot so Ben Sims, The Advent, Tom Hades, Johannes Heil in Alexander Kowalsky, če jih naštejemo le nekaj. Preko 200 izdaj na najbolj raznovrstnih založbah - od zgoraj naštetih težkokategornih do bolj melodično usmerjenih Bedrock, Drumcode in Phobiq nam kaže, da Marco Bailey izhaja še iz časov, ko elektronika ni bila strogo razvrščena v žanre in svojo glasbeno širino uspešno vpeljuje tako v produkcijo kot tudi v svoje DJ nastope. Energija, ki jo preko svoje karizmatične osebnosti projicira na plesišče je unikatna, spoštovanje, ki ga uživa med svojimi producentskimi in DJ kolegi pa neizmerljivo. Tokrat se v okviru turneje, katere pot vodi od Združenih držav preko Ibize in ​​vseh evropskih techno prestolnic vse do Tokia, ustavlja tudi v Mariboru, da svoj jagodni izbor predstavi dobre plesne muzike željnemu slovenskemu občinstvu.

MIKE HUMPHRIES / UK
(Mastertraxx, Punish, Black and White, Player, Red Seal)

FB: https://www.facebook.com/pg/MikeHumphries.Official/
SC: https://soundcloud.com/mikehumphries


Mike Humphries je ena ključnih figur pri oblikovanju evropskega techno zvoka v devetdesetih in eden glavnih krivcev za ostrino, ki jo techno premore že od samega začetka. Skupaj z Glenn Wilsonom sta osnovala založbo Punish, aktivno je sodeloval pri lejblu Player, eni najvidnejših založb na prelomu tisočletja, v tandemu z Nuccle je techno potiskal v ekstreme z live act projektom Cold Dust ter še pred nastopom v legendarnem Tresorju sodeloval z imeni kot so Bas Mooy, Ben Long, D.A.V.E the Drummer, Chris Liberator… Mike po dobrih dveh dekadah še vedno raziskuje distorzirane synth linije in jih kombinira z udarno ritem sekcijo ter ustvarja in vrti definicijo proper techna, ki ne pusti ravnodušnih niti najbolj izbirčnih tehnokuscev.

SHOCKER D.
(Shocker Production, Sweet Entertainment, Studio 11)

MARKO LÜK pres. DECONSTRUCTOR LIVE
(Deconstruct, Destruktura, Switch Off Records)

FB: https://www.facebook.com/markolukmusic/
SC: https://soundcloud.com/marko_luk


SLIDER
(Underground Connections)

FB: https://www.facebook.com/slider.si/
SC: https://soundcloud.com/slider2000

-------------------------------------------------------------------------
VSTOPNINA
Early birds (prvih 100 vstopnic - ŠTUK, promotorji): 10 EUR
Predprodaja (ŠTUK, Eventimova prodajna mesta): 12 EUR
Na dan dogodka: 15 EUR
-------------------------------------------------------------------------


Vreme Maribor
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 23.10.2017 11:43

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK