Pablo Discobar events: Paolo Barbato

Pr’Skelet, Ljubljana, Slovenija

30. september 2017 ob 22:00


Dragi ljubitelji house glasbe! V sklopu PABLO DISCOBAR dogodkov, ki se bodo odvijali vsako zadnjo soboto v mesecu, v klubu Pr’Skelet, smo za vas pripravili pravo poslastico.
Ker je dogodek tokrat premieren, smo se seveda odločili začeti v stilu. Poslušali bomo vse od oldies housa, pa do novejših house bitov, ki nas bodo premetavali po plesišču vse do jutra (the evolution of house music). Za češnjico na vrhu, bomo tokrat gostovali kralja house scene - Paola Barbata.
- - - - - - 

VSTOPNINA: 7 €
START: 22:00 

- - - - - - 
DJ PAOLO BARBATO 
https://soundcloud.com/stereophonic
https://soundcloud.com/paolobarbato

DJ SINUMERIK
https://soundcloud.com/sinumerik
- - - - - -
PAOLO BARBATO 
Ko je govora o house ustvarjalcih, ki so izoblikovali glasbeno sceno (severnega) Sredozemlja, ne moremo mimo Paola Barbata, DJ-ja, producenta, in v 90ih letih lastnika takrat zelo pomembne glasbene trgovine Dance All Day, ki je vplivala na mnoge generacije ljubiteljev house glasbe, na območju Slovenije, Italije, Avstrije in Hrvaške. 

Po srcu Italijan, a vseeno svetovni popotnik, je Paolo znan kot začetnik regionalne elektronske glasbe. Med drugim je bil rezident Ambasade Gavioli in Byblosa, imel je neskončno nastopov na velikih odrih kot tudi v t.i. underground klubih, boat partyih in festivalih. Je večletni stalni gost Pacha Sharm el Sheikh-a, Ibize ter zadnje čase tudi Hrvaške, Slovenske in Italijanske obale.

Ker je v poslu že več kot 30 let, je med tem razvil izjemen okus za glasbo. Ima klasično zbirko House vinilnih plošč predvsem pa občutek, katero pesem mora zavrteti v določenem trenutku, da ustvari čimboljšo energijo na plesišču. “Sem plesni DJ. Vem, da sem House umetnik, vendar me ne moti mešanje tehno ali tech-house pesmi med mojimi seti, če so ti primerni in spodbudijo ljudi k plesanju.” Navsezadnje, njegova strast za glasbo je tako močna, da jo je praktično nemogoče zadostiti, zaradi česar tudi stremi k iskanju malenkosti v lastnih setih, ki si jih ljudje najbolj želijo slišati.

Medtem, ko ga mlajše občinstvo pozna kot tistega “potetoviranega tipa, ki vrti super house”, ga večina DJ-ev, ki so bili takrat aktivni pozna kot ’’glasbenega dilerja’’.


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 29.9.2017 16:24

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK