Just Us w. Nicolas Lutz

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

6. oktober 2017 ob 23:00

DrogArt informatorji


Ko že mislite, da ste slišali vse in še več, se vam rado zgodi največ. Lahko bi ga opisovali zgolj s presežniki. Ob njegovih nastopih je navdušenje težko izražati verbalno. V neizmerno čast nam je, da bo z nami; če že ne ob prvem letu delovanja, pa v začetku prihajajoče klubske sezone. Svojega veselja tudi tokrat ne bomo skrivali.

Nicolas Lutz ni nič manj kot ikona, vsaj v tistem delu didžejskih struj, kjer bosta za vedno vladala vinil in neusahljiva želja po odkrivanju pozabljenih primerkov tega nosilca zvoka. Zavidati mu gre njegov navdih, za katerega pravi, da z leti le še narašča. S svojo založbo My Own Jupiter je pustil močan pečat in se vsidral v čutila tistih, ki cenijo drznost tako v glasbenem kot tudi vizualnem smislu. Za seboj ima kopico uspešnih večerov v klubih kot sta Panorama Bar in Club der Visionaere. Za mnoge je Lutz najboljši med tistimi, ki se žanrsko ne opredeljujejo in konstantno uspeva povezovati različne zvrsti v smiselno celoto. Pot življenja ga je vodila skozi različna velemesta (Montevideo, London, Sao Paulo) in prav težko je verjeti, kako močno se preplet kultur odraža v njegovih setih. Danes prebiva v Berlinu, kjer naj bi našel svoj mir.

Ljubljančan Tzena, ki bo ogrel veliko plesišče, je že večkrat dokazal, da to počne na pravi način. S prefinjenim občutkom ter spoštovanjem do tistega, ki nastopa za njim. Na malem se bomo z vašimi čustvi ponovno poigravali preprosto mi.

- - - - -

+veliki
Nicolas Lutz (My Own Jupiter)
Tzena (LuckIsOn)

+mali
Just υs

+art & graphics
Ludovich

- - - - -

Just when you think you’ve heard it all, this man takes the stage. Few words can describe his performances. Expressing your emotions verbally might be a challenge, since his style of playing is jaw dropping. We’re extremely honoured to have him this time, since it wasn’t meant to happen for our 1st year bash. We won’t be hiding our joy and pride this time as well.

Nicolas Lutz is no less than an icon, at least in those DJ currents in which vinyl and inexhaustible passion for digging to total obscurity will always be essential. He says his enthusiasm is at the same level as when he started playing music in his friend’s garage in the 90s. With his label My Own Jupiter he has already won the hearts of those who value boldness, both musically and visually. Playing frequently at Club der Visionaere puts him alongside legends, and he won’t be stopping anytime soon. For many, Lutz is the best among those who like to switch styles and play lots of different records while constantly managing to make it sound coherent. His life path has led him through some major metropoles like Montevideo, London and Sao Paulo, and it’s hard to ignore how strongly that is reflected in his sets. He’s currently residing in Berlin where he has found his peace of mind.

Warming things up will this time be our local talent Tzena, who is no stranger to taking over the booth with style and respect for those who play after. This small room promises to be another emotional playground for Just Us.

- - - - -

Klub K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
8€ < 24.00h < 11€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 5.10.2017 14:40

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK