Reload Events presents Drumcode at Marco Polo

Marco Polo (ex Cream), Nova Gorica, Slovenija

14. oktober 2017 ob 23:00

DrogArt informatorji


RELOAD SEASON OPENING - DRUMCODE NIGHT
with ALAN FITZPATRICK & MARK REEVE
Marco Polo club / 14.10.2017

SLO:
Reload Events bo v soboto 14. oktobra v novogoriškem Marco Polu zakorakal v enajsto sezono svojega delovanja. Na otvoritveni večer združujemo moči z Adam Beyerjevo znamko Drumocode, ki velja za najvpilvnejšo techno založbo ta hip. Švedsko založbo bosta na otvoritveni večer zastopala Alan Fitzpatrick in Mark Reeve, bogat glasbeni program pa bosta dodatno oplemenitila Reloadov frontmen Damir Hoffman in hišni rezident David B.

ITA:
Reload Events entra nella sua undicesima stagione il 14 ottobre presso il Marco Polo club di Nova Gorica. Alla serata di apertura, Reload unisce le forze con la Drumcode, etichetta di Adam Beyer al momento considerata la miglior casa discografica techno. Ospiti della serata sono Alan Fitzpatrick e Mark Reeve, autori di numerosi dischi di successo sia sulla Drumcode che su svariate altre label importanti. Per completare la line up in stile faranno sentire la loro anche il fondatore Reload Damir Hoffman insieme al resident di casa David B.●●●●●LINE UP●●●●●


ALAN FITZPATRICK
Drumcode, We Are The Brave / UK
https://www.facebook.com/officialalanfitzpatrick/

SLO: Globalni techno ambasador iz angleškega Southamptona je gotovo ena izmed ključnih figur iza Drumcode etikete, ki mu je utrla pot v sam vrh žanra. V zadnjem desetletju je v studiu ustvaril unikaten zvok, temačen in surov tehno poln globokih bass linij, ter nanizal kopico uspešnih izdaj na najbolj spoštovanih založbah med katerimi izstopajo predvsem Figure, Bedrock, Cocoon in seveda Drumcode. Številni nastopi na najodmevnejših elektronskih zabavah širom sveta kot Tomorrowland, Creamfields, EDC ter Ibiza in radijska gostovanja na Essential Mix - BBC Radio 1 potrjujejo da gre za enega izmed najbolj iskanih in spoštovanih izvajalcev v industriji.


MARK REEVE
Drumcode, Truesoul / GER
https://www.facebook.com/markreevemusic/

Mark Reeve se je nad elektronsko glasbo navdušil že v srednješolskih letih. Sredi devetdesetih se iz rodne Anglije preseli v Frankfurt kjer sta ga v legendarnem Omen clubu inspirirala predvsem Ricardo Villalobos in Sven Väth. Prav slednji je v letu 2011 na svoji znameniti založbi Cocoon izdal Markov studijski prvenec "Daybreak on Mars", ki ga je izstrelil v svetovno tehno orbito. V naslednjih letih je svoje skladbe izdal za uspešne založbe kot Truesoul, Soma, Bek Audio ter nenazadnje Drumcode kjer je izdal svoj največji hit imenovan "Run Back". V Slovenijo prihaja prvič, občinstva pa z svojim prepoznavnim driving in groovy stilom zagotovo nebo pustil ravnodušnega.


DAMIR HOFFMAN
Reload, MB Elektronics
https://www.facebook.com/Damir-Hoffman-180141158746618


DAVID B
Reload
https://m.facebook.com/davidbb90/

◙◙◙◙◙VSTOPNICE / BIGLIETTI ◙◙◙◙◙

Starostna omeitev / Limite di eta’ / Age limit 18+


Predprodaja: 22 EUR

EVENTIM PREDPRODAJNA MESTA
Eventim, Petrol, Kompas, Big Bang, Posta Slovenije
www.eventim.si


Vreme Nova Gorica
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 10.10.2017 14:19

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK