SOLVD x Sakro (Summer Opening)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

24. junij 2017 ob 23:00


S srednjeameriškim pridihom zaključujejo prvo sezono SOLVD večerov in s tem hkrati (za razliko od prejšnih let) odpirajo poletno sezono v Klubu K4. 

SAKRO je obetavni predstavnik novega vala mehiškega house podmladka. Njegovi glasbeni vplivi zajemajo širok spekter jazza, soula in hip-hopa, prepleteni z utripom vplivnih mest kot sta Chicago in Detroit ter v svojih produkcijah uspešno prepleta house in techno, orientiran na plesišča. S pariškim talentom, ki sliši na ime Andrade sta skupaj ustanovila založbo Bon Vivant, kjer uspešnih izdaj ne manjka.

Mehičan počasi a zanesljivo postaja prepoznavno ime širom podzemne klubske kulture. Nenazadnje je s svojo nedavno izdajo na raum...musik.pritegnil pozornost Ricarda Villalobosa, ki plošček “No Time To Explain” redno vrti v svojih setih širom sveta. To je nedvomno pripomoglo k temu, da je izdaja v samem vrhu letošnje Resident Advisor glasbene lestvice.

Alex Ranerro in Evident bosta tudi za zaključek sezone ogrela teren glavnemu gostu in tako v stilu okronala uspešno sezono. Ker verjamejo v dolge, nepozabne sete, bodo tokratni celovečerec na malem odru prepustili Uno Tamanu, ki uspešno deluje v domači Innocent Music zasedbi. 

- - - - -

Veliki Oder:
SAKRO (Mehika, Bon Vivant, Raum…musik)
Alex Ranerro (SOLVD, Bedrock)
Evident (SOLVD, Soundhitectures)

Mali Oder:
Uno Taman (Innocent Music)

- - - - -

STAROSTNA OMEJITEV: 18+

VSTOPNINA
6€ < 00h < 8€Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 12.6.2017 16:55

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK