The Music Lab with Lab Doctors

terminal Club, Ljubljana, Slovenija

25. marec 2017 ob 23:00


Kdo je Devious?

Pisalo se je leto 1999 in mladega najstnika so pota usode speljala na prvo zabavo, kjer se je »na prvi posluh« zaljubil v glasbo. V letu po tem je vso svojo energijo usmeril v zbiranje denarja in si kmalu privoščil gramofone, na katerih je pilil svojo glasbeno tehniko do mere, ki mu je omogočila javno nastopanje in predstavitev svojih glasbenih čustev širši publiki. Prelomna točka njegove glasbene kariere je nastopila leta 2002, ko se je pridružil zloglasnemu Blueroom-u, ki je na sceni elektronske glasbe prisoten že od leta 1996. Vse skupaj se je začelo v obliki glasbene oddaje, ki je ljubiteljem elektronske glasbe lepšala sobotne večere. Zaradi zanimanja in strasti, ki ga je publika pokazala do samega Blueroom-a, se je glasbena oddaja kmalu prelevila v glasbena zasedanja (session-e).
Ker se DJ Devious zaveda žalostnega dejstva, da je elektronska kultura na slovenskem v zadnjih letih strmo padla, je zavihal rokave in jo začel graditi pri njenih temeljih. V ljubljanskem klubu Terminal je ustanovil glasbeni laboratorij (THE MUSIC LAB LJUBLJANA), ki dvakrat mesečno gosti mednarodno priznane DJ-je in glasbene brande ter jim omogoča, da se v profesionalnem okolju predstavijo domači publiki. Zaradi njegovega uspeha na tem področju, je postal glasbeni urednik serije dogodkov, ki se bodo pod imenom Warehouse odvijali v razvpiti Cvetličarni. Z mislijo na goreče ljubitelje elektronske glasbe, ki ne marajo zabav in gneče, skrbi za predvajanje kvalitetne elektronske glasbe tudi na Radiu Salomon (eno nedeljo v mesecu, od 23-24 ure) in na Facebooku, kjer vam je na ogled in sluh vsako sredo predvajan livestream, imenovan TOP 10 with DJ DEVIOUS. Po navadi lahko poleg njegove malenkosti prisluhnemo tudi kakšnemu izmed zanimivih gostujočih DJ-jev, ki jih za poslušalce povabi ob svoj bok.
DJ DEVIOUS, ki se je tekom svoje kariere razvil v pravega aktivista elektronske scene, na njegovi poti vodi slogan: Za vsako glasbo obstaja primerna lokacija, ura in publika, prepoznavanje in združevanje teh komponent je tisto, kar preko mojih ušes in moje domišljije, dviguje na noge.
____________________________________________

The Music Lab presents: Lab Doctors

✘ LINEUP:

♫ DEVIOUS (The MUSIC LAB)
https://soundcloud.com/dj-devious-1/devious-house-30117?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook
https://www.facebook.com/deviousPUREhouse/?fref=ts

♫ MIKEL WONIC (Maschine House,Marba rec.)
https://www.mixcloud.com/MaschineHouseRadioshow/maschine-house-radioshowmikel-wonic07122016/
https://www.facebook.com/mikelwonicdj/?__mref=message_bubble
______________________________________________

AGE LIMIT / STAROSTNA OMEJITEV: 18+
Vstop na dogodek le za polnoletne. Prosimo, da s seboj prinesete osebni dokument.
This is an 18+ event. ID will be checked without exception at the entrance.

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE / :
PREDPRODAJA SISTEM EVENTIM : 8€
NA DAN DOGODKA : 10€
NA VOLJO 100 EKSKLUZIVNIH VSTOPNIC!
____________________________
Info & rezervacije miz / Info & table reservations: INBOX


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 9.3.2017 15:03

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK