All For Tjasha

Moment bar, Ljubljana, Slovenija

2. december 2016 ob 22:00


� If you have health you have everything. Some people just don’t have this luck. Our good friend Tjasha need us. And we are shure that we can help her. This event is for her. We will get together again, 16 top djjs ... 16 h marathon. All For Tjasha ( Read her story below). �
______________________________________________________

LINE UP:

♫ IAN F Jan Jakomin (Colours Music)
https://www.facebook.com/pg/djianf/about/?ref=page_internal
http://www.soundcloud.com/ian-f
https://www.facebook.com/coloursinmusic
https://www.facebook.com/jesuslovedyou

♫ ANEY F Anej Aney F. Lackovič (Innocent Music)
https://www.facebook.com/pg/djaneyf/about/?ref=page_internal
https://www.facebook.com/InnocentMusicSI/?fref=ts
http://soundcloud.com/aneyf

♫ ADONOV Adi Krasnič
https://www.facebook.com/AdonovOfficial/?fref=ts
https://soundcloud.com/AdonovOfficial

♫ POHALINO Igor Pohalino Pohlin
https://www.facebook.com/pg/Pohalino/about/?ref=page_internal
https://soundcloud.com/dj-puhi

♫ ALEX RANERRO Alex Ranerro (Solvdmag)
https://www.facebook.com/AlexRanerro/?fref=ts
http://www.solvdmag.com/
https://soundcloud.com/alex-ranerro

♫ TIM KERN Tim Kern (Colours Music)
https://www.facebook.com/timkerndj/?fref=ts
http://www.coloursmusic.org/

♫ KAREEM DA-LI Kareem Da-Li (Underground Future)
https://www.facebook.com/Kareem-Da-Li-314856958713312/
https://www.facebook.com/bassfook.li
https://soundcloud.com/kareem-da-li
https://www.facebook.com/UNDERGROUND-FUTURE-451278734985270/?pnref=about.overview

♫ IAN GREEN Jan Grinouc Jebemtiš
https://www.facebook.com/IanGreenMusic/?fref=ts
http://eam.agency/portfolio/ian-green/
http://ian-green’com
https://soundcloud’com/iangreen
https://www’mixcloud’com/iangreenchakra/

♫ SUANO Suad Murič
https://www.facebook.com/SUANO-1626243447621740/?fref=ts
https://soundcloud.com/suano-1

♫ RANCHIE Blaž Ranchie Rančigaj
https://soundcloud.com/rannci
https://www.facebook.com/DjRanchie/?fref=ts

♫ UPTECH Tadej Abina (Spectrum)
https://www.facebook.com/uptechdj/?fref=ts
http://www.youtube.com/user/UptechDJ
http://soundcloud.com/uptech
https://www.mixcloud.com/Uptech
http://dj.beatport.com/uptech7

♫ LUXIA Špela Nemec (777 music)
https://soundcloud.com/speliluxia
https://www.facebook.com/djluxia/?fref=ts
https://www.youtube.com/channel/UCHDquBEaXMSM7OkwpYy1H7w

♫ DECAY Bojan Krejic
https://www.facebook.com/DeCay-354560951395547/?fref=ts
https://soundcloud.com/boandecay

♫ CHUBBY Tadej Gujt
https://www.facebook.com/chubbygrooves/

♫ BRLEE Brlee Overload (Overload)
https://www.facebook.com/brleedj/?fref=ts
http://www.overload.si/

♫ MAYELL Mayell (Colours Music)
https://www.facebook.com/jammusicmaking/?fref=ts

______________________________________________________
> Date: 2.12.2016
> Start: 22:00
> End: 14:00
> Location: Moment bar
> Entry: 8 eur
______________________________________________________

Tjaša Slama
Potrebujem vašo pomoč / I need your help!
(English version below)

Pozdravljeni,
moje ime je Tjaša Slama, prihajam iz sončne Izole. Z vami bi rada delila svojo zgodbo, za katero upam, da jo boste tudi občutili in delili naprej.
Ko sem bila stara 7 let, sem izgubila mamo, ki je zbolela za rakom. Po 20 letih pa je še moja sestra zbolela za rakom in na žalost tudi njej ni uspelo premagati bolezni.
Kljub temu, da sta me ta dva dogodka v življenju globoko zaznamovala, sem se trudila živeti svoje življenje maksimalno. No, vsaj tako sem mislila. V resnici pa sem živela v strahu, da bom tudi sama nekega dne zbolela, zato sem v svojem življenju veliko delala na sebi, raziskovala zdravo prehrano, različne načine alternativnega zdravljenja... Vse v upanju, da bi sebi preprečila to izkušnjo. Bila sem celo prepričana, da sem na dobri poti in da se meni to ne bo zgodilo.
Vendar se je pred 6 meseci moj največji skriti strah uresničil. Diagnoza: rak leve dojke. Spomnim se, da sem se v trenutku, ko sem slišala diagnozo zavedla, kako lahko postane strah otipljiv in realen in kako je življenje minljivo.
Uradna medicina mi je ponudila svoj protokol: odstranitev obeh dojk in rekonstrukcija dojk v šestih mesecih. Ker tak protokol ni najboljši za moj primer bolezni in se zato z njim nisem popolnoma strinjala, sem se odločila za drugačen način zdravljenja.
Naredila sem en korak v drugo, sicer meni že poznano smer – tako imenovano ’’alternativo’’. Vsak mesec redno hodim na terapijo imenovano WU WEi buđenje, obiskujem nutricionista, delam terapijo s konopljinim oljem, uporabljam prehrambene dodatke in se predvsem UČIM ŽIVETI IN NE ŽIVOTARITI. Ponavadi se ljudje odločijo za alternativo, ko je uradna medicina že obupala nad njimi, sama pa sem se na podlagi izskušenj v svojem življenju odločila za alternativno zdravljenje kot moj prvi korak. In v teh šestih mesecih sem se naučila veliko stvari, spoznala in seveda tudi veliko stvari spremenila v svojem življenju. Naučila sem se, da nam življenje ponuja dosti več, kot človek lahko zazna in vidi. Da je bolezen samo PRILOŽNOST, da spregledaš, zaživiš svoje življenje na novo in da je predvsem pomembno, da prevzameš odgovornost zase, za svoje zdravje in misli. In vse kar trenutno počenjam mi omogoča ravno to: videti in začutiti svoje življenje na novo in ga nenazadnje tako tudi živeti. Moj prvi korak k ozdravitvi je bil ta, da sem morala v globini svoje duše sprejeti, da nisem želela živeti (ker je nenazadnje rak bolezen ljudi z globokimi zamerami in pomanjkanje življenske moči - ljubezni). To pa zato, ker sem globoko v sebi nosila prepričanje, da bom odšla iz tega sveta na isti način kot mama in sestra (manifestacija lastnega strahu). Vendar po sprejetju, da si morda res ne želim živeti se je v meni nekaj spremenilo in začela sem se boriti za svoje življenje in nazaj pridobila veliko moči za ta dvoboj. In popolnoma verjamem, da se z dobro voljo in ljubeznijo lahko premika velike gore, samo verjeti je potrebno!
Seveda pa še vedno sodelujem tudi z uradno medicino – redno opravljam preglede in konzultacije. Po zadnjem strokovnem zdravniškem pregledu je razvidno, da se tumor ni spremenil in izgleda neaktiven, njegova rast je zaustavljena, za kar lahko dam zahvalo vsem terapijam, katere trenutno opravljam.
Na vsej tej poti sem spoznala, da je rak moj trenutni učitelj, ki me uči kako sprejeti sebe, kar sem do sedaj težko sprejemala. Ko bi se vsaj prej zavedala, da vsa ta skrb za zdravo življenje in prehrano nima pomena, če sam v sebi nisi vesel in ljubezniv. In seveda sem spoznala kaj je bilo skupno meni, mami in sestri – to, da se nismo nikoli sprejele in vzljubile take kot smo! Vedno smo ugajale drugim, kar je na koncu pripeljalo do te bolezni. Sicer bi zdravniki rekli temu genetika, vendar jaz osebno ne verjamem preveč v njihov znanstveni pogled na vzroke te bolezni. Verjamem v ’’genetiko vzorcev’’, ki jih podedujemo od najbližje okolice (družina), kateri te pripeljejo do istega razmišljanja in posledično do iste bolezni. To pa je bila moja izkušnja in moja zgodba na hitro do sedaj.
Na svoji novi poti imam za izpolniti še veliko želja in podeliti še veliko nasmehov, zato vas, dragi prijatelji, znanci in bralci moje zgodbe lepo naprošam za pomoč, da lahko svojo zgodbo pripeljem do cilja in še dlje!
Ker se v tem obdobju žal ne morem veliko posvetiti delu, so moji življenski stroški večji od mojih prihodkov. Seveda se trudim po svojih lastnih močeh kolikor zmorem, vendar to za moje trenutne potrebe ni dovolj. Zato se obračam na vas in prosim za pomoč.
Potrebujem vsaj 6.000 Eurov za poravnavo vseh nastalih stroškov do sedaj in še za naslednje terapije, ki so potrebne (Wu Wei, konopljino olje, nutricionist, prehrambeni dodatki, itd...).
Kakršnakoli donacija oziroma finančna pomoč bi mi prišla več kot prav. Če koga zanimajo podrobnosti o terapijah, sem na voljo na svojem e-mail naslovu, kjer vam bom odgovorila in povedala bolj podrobno, kaj vse zajemajo terapije. Odprla sem bančni račun za te namene in Paypal račun, za internetne donacije. V primeru, da zberem dovolj za svoje zdravljenje bom višek denarja sama donirala nekomu, ki bi to potreboval za svoje zdravljenje in tako upam, da sprožimo čim večji odziv ter pomoč tistim, ki so tega najbolj potrebni.
Žal moram v tem opisu vse strniti na dva lista, a moja zgodba je dolga za celo knjigo...
Hvaležna sem že, ker ste si vzeli čas, da ste prebrali mojo zgodbo, in za vsako vašo pomoč, ki mi jo boste namenili.
HVALA IZ SRCA!
Z velikim nasmehom vas pozdravljam vse in vam želim zdravo in veselo življenje...
Za konec: modreci pravijo, da je BOLEZEN pomanjakanje LJUBEZNI. Zato ljubimo in dovolimo biti ljubljeni vsak dan, vsak trenutek...
Tjaša S.

Podatki za nakazilo:
Tjasa Slama
Obala 132
6320 Portoroz
Slovenia

Banka in številka računa:
BANKA: Delavska Hranilnica d.d.
IBAN: SI56 6100 0001 5213 051
SWIFT/BIC: HDELSI22
Paypal & contact e-mail: tasuca@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 29.11.2016 10:15

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK