Kaj je nouga na sceni #4

Klub Monokel, Ljubljana, Slovenija

3. december 2016 ob 17:00


KAJ JE NOUGA NA SCENI #4 v soboto 3.12. od 17.00.

Kaj je nouga na sceni se prvo decembrsko soboto, ob zaključku festivala LGBT+ filma, vrača s pestrim dnevnim, večernim in nočnim programom. Tokrat smo v obeh, klubih Tiffany in Monokel.

Filmsko platno je močno orodje, preko katerega lahko utrjujemo ali pa spodnašamo tla obstoječim družbenim normativom. Festival LGBT+ filma počne slednje že 32. leto zapored. V foto in video zgodbi, ki ji boste lahko sledili, bosta trknili polji vidnega in nevidnega, trknile bodo zgodbe upora, borbe, zgodbe uspehov ter intimne zgodbe in individualne stiske. Vidno ali nevidno, vse odločitve in razlogi zanje so legitimni.

Kaj je nouga na sceni na enkratnem dnevo-nočnem dogodku zaokrožuje in predstavlja aktualno dogajanje zadnjih mesecev ter strni ideje, projekte in znanja ljudi, ki to sceno soustvarjajo. Dogodek, katerega sokreiramo, aktivno konzumiramo in radovedno skozi njega kukamo.

Na KNS se lahko vključujete preko kreativnih in izobraževalnih delavnic, ki potekajo čez dan, ali pa se pridružite večerno-nočnemu dogajanju, kjer se preko druženja in zabave gradi sodelovanje, odprtost, tovarištvo in zavrača stereotipne spolne vloge.

KNS vabi vse, ki bi želeli s svojimi znanji, projekti ali idejami obogatiti program ali v njem sodelovati, da nam pišete na: kajjenouganasceni@gmail.com

Veseli vas bomo!

☀ DNEVNO – VEČERNI PROGRAM ☀
☀ GLEDALIŠČE ZATIRANIH: 17.00 – 20.00 ☀
https://www.facebook.com/events/322468398136027/

☀ VARSTVO OTROK: 17.00 – 20.00 ☀
V času delavnice Gledališče Zatiranih je za vse udeležence z otroci organizirano VARSTVO OTROK.
https://www.facebook.com/events/322468398136027/

☀ MARMELADNI SEŠN: 20.00 – 22.00 ☀
https://www.facebook.com/events/305194789874009/

☀ DJ TERAPIJA: 20.00 – 23.00 ☀
DJ terapija išče nove pacientke/e. Raziskovali bomo elemente elektronske glasbe, spoznavali audio tehniko, osnove DJ-anja na gramofonih, cd plejerjih in računalnikih. Terapija bo potekala individualno, ena na ena, zato vabljeni/e tako čisti začetniki/ce kot tisti/e z izkušnjami. Tokrat bo z vami terapevtka NinaBelle.
Prijave na: monokelklub@gmail.com

/////////

★ NOČNI PROGRAM ★
★ 1 VS 1 – DJ BITKA: 23.00 - 05.00 ★
MONOKEL ARENA:
Annarch VS Blönduós
Karin Bossman VS Nina Hudej

GALA TIFFANY:
Duki VS Frko
Repovž VS Volk


♛ BONUS ♛
★ PORN BY SELEKTOR BW ★

KNS TEAM: Nika Belcijan, Katja Pildek, Tjan Daimon
Zunanja oprema: Nenad
Aranžma: Klub Monokel

——————————————–
VSI dnevni dogodki in delavnice so brezplačni/e!

Vstopnina/Entry
(od 23.00 dalje):
3 < 00:00 > 5 Eur
——————————————–
http://www.klubmonokel.com/
——————————————–
ŠKUC LL
ŠKUC
ŠKUC - MAGNUS
——————————————–
ŠKUC obvešča:
Klub Tiffany in Monokel predstavljata varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com in FB stran kluba Monokel ali kluba Tiffany.


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 29.11.2016 10:07

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK