K4x4 pres. Steffi (OstGut Ton, Dolly, DE)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

3. december 2016 ob 23:00


Vrhunec house in techno večerov v prvi polovici štirkine klubske sezone predstavlja nastop nizozemske Djke, rezidentke Panorama Bara, založnice, promotorke in producentke Steffi ki s svojim doprinosom na mnogih področjih underground klubske kulture sodi med ključne figure sodobne plesne elektronike.

Zvok studijskih stvaritev Steffi je konceptualno zasnovan na preizkušenih formulah in analogni toplini klasičnega techna in housa. Njen odnos z eno izmed najpomembnejših tehno založb Ostgut Ton se je po začetnih izdajah še bolj okrepil, ko sta njeni skladbi »24 hours« in »Sadness« pristali na miks cedejih serije Panorama bar, ki sta jih sestavila Tama Sumo in Prosumer. Leta 2011 je Ostgut Ton izdal njen album Yours & Mine, na katerem se nahaja eden odmevnejših klubskih hitov preteklih let »Yours«, posnet skupaj z vokalistko Virginio. Leta 2013 je zmiksala peto poglavje v seriji miks cedejev Panorama bar, ki ga, tako kot zanjo značilen klubski DJ set, opišemo kot intuitivno mešanico underground techna, housa in disca.

Steffi s svojim klasicističnim pristopom dodaja komponento jasnosti in elegance v sicer kaotično in analogno umazano zvenečem projektu Analogue Cops, kjer ob boku Lucretia in Marieu raziskuje dinamiko improvizacije z analognimi generatorji zvoka in briše mejo med studiem in klubskim okoljem. Njeno ustvarjanje zaobjema diskografija, ki poleg samostojnih izdaj, miks cedejev in remiksov za založbe Resident Advisor, Dolly Dubs, Underground Quality in Bleep vključuje dva albuma na Ostgut Ton, na njeni založbi Klakson pa je izdala glasbo vidnih ustvarjalcev, kot so Dexter, Mesak, Art Bleek in Fastgraph.

Protiutež klasičnemu undergroundu velikega plesišča bo na malem predstavljala ekipa krotilcev abstraktnejših in bolj minimalističnih odvodov elektro, tehno in house gruvov, zarezanih v črno plastiko.

Veliki:
Steffi (Ostgut Ton, Dolly, NEM)
Schrauff (Elements, RŠ)
Nitz (Synaptic)

Mali:
MINT
Fraku (Colours)
Moare b2b Limc (Just υs)

- - - - -
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klubk4.org // www.facebook.com/klubk4

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
Predprodaja / Presale EVENTIM = 10 eur
www.EVENTIM.si + Petrol + Pošta Slovenije + Big Bang + Kompas + 3Dva + Kiosk ... // t: +386 (0)1 420 50 00 (pon-sob/mon-sat 8:00 - 16:00)
Na dan = 10€ < 24.00 < 12€
Študentska cena = 8€ (na dan dogodka do 23:30)

INFO: info@klubk4.org
GARDEROBA / LOST & FOUND
K4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 29.11.2016 9:19

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK