K4x4 pres. Just Us meets Slow Life: Laurine

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

11. november 2016 ob 23:00

DrogArt informatorji


Upravičeno vas lahko jezi spoznanje, da na ta večer izostanete od srečanja, ki so ga za vas pripravili Just Us. V goste so povabili Laurine, članico Slow Life kolektiva, ki bo kot sploh prva predstavljala barve te berlinske zasedbe pri nas. Slow Life prav tako kot Just Us sestavlja 6 članov - trije didžeji in trije producenti. Nagibajo se k toplim zvokom in razgibani selekciji, katero pospremijo s srčnim nastopom ter nemalo interakcije z množico.

Just Us pa so obenem povabili še Eliaza, idrijskega didžeja in producenta, ki si še kako zasluži več pozornosti na domači klubski sceni. S svojim raznovrstnim naborom in razigrano pojavo bo prava popestritev na malem plesišču, ki ga bodo dopolnili še Limc, Simm. ter Moare. Na velikem teren pripravljata Dipsas in Marin.

Ludovich in VJ Mesec poskrbita tudi za posebno vizualno doživetje, katerega res ne gre zamuditi.

+veliki

Laurine (Slow Life)
Marin (Just Us)
Dipsas (Just Us)

+mali

Eliaz
Limc (Just Us)
• Simm. (Just Us)
Moare (Just Us)

+art

Ludovich (Just Us)
vj MESEC

- soundcloud.com/justusandadog
- facebook.com/justusandadog


//LAURINE (Slow Life)

Trbiž, 1983. Na deževen petkov večer na svet pride Laura Villanova. Sprva jo starši usmerjajo v šport, a kaj hitro je jasno, da je preveč ustvarjalna za plavanje. Že zgodaj jo fascinira pojav ameriškega house-a in techna, ki v tistem obdobju preplavita evropsko klubsko sceno. Ko ji postane jasno, kaj vse prinese življenje glasbenega ustvarjalca, ni več nobenih dvomov kakšna bo njena nadaljnja pot. Najprej je na vrsti Barcelona, kjer se kot ‘warm up’ didžejka priuči vseh najbolj pomembnih veščin za zagon plesišča, po selitvi v Berlin pa se formira Slow Life zasedba, ki dandanes redno gosti Slow Life Showcase večere v znamenitem Club der Visionaere. Laurine je zagotovo ena tistih didžejk, ki vas bo popeljala nazaj v svet bolj iskrenih zvokov in prijetnejših frekvenc.

- soundcloud.com/laurine_sl
- facebook.com/Laurine-106720836048564/

- soundcloud.com/slow-life
- facebook.com/Slow-Life-429929113756114/

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klubk4.org // www.facebook.com/klubk4

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
TBA

INFO: info@klubk4.org

GARDEROBA / LOST & FOUND
K4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 9.11.2016 12:26

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK