Mami's Magic Proudly Present Eat Static

Channel Zero, Metelkova, Ljubljana, Slovenija

28. oktober 2016 ob 23:00

DrogArt informatorji
Poletje in festivali so za nami. Norenje pod vedrim nebom je za nekaj časa dano na stranski tir. Čas je da se Mamina kuhinja zopet odpre .
Nova sezona prinaša z vseh koncev raznoliko zabavo. Sezona 2016/2017 bo s strani vseh organizatorjev bogata in vi boste imeli šanso plesati na ritme raznovrstnih producentov iz celega sveta.
Mami’s Magic Vam za otvoritev pripravlja vrhunsko poslastico.
V goste prihaja eden in edini neponovljivi EAT STATIC.
Producent , ki je med začetniki nam tako drage zvrsti .
Ne poznate ga edino , če ste ves ta čas preživeli v jami .

EAT Static sta leta 1989 osnovala Merv Pepler in Joie Hinton kot vtičnico za različne zvrsti elektronske glasbe , katero sta ustvarjala . Za Eat Static-a lahko uradno trdimo , da je eden prvih UK techno live-projektov . V zgodnjih 90-ih sta brusila zobe na partijih ter rave dogodkih , ter se redno pojavljala na velikih RAGE večerih ob zvenečih imenih techno glasbe kot so Carl Cox, Fabio and Grooverider , ter bila na začetnih inkarnacijah Universe in Tribal Gathering.

Čez nekaj časa , naveličan od tega kako se rave scena spreminja v bojišče glasbenih zvrsti,
gangsterske vojne ter stanja večine izvajalcev . Svoj LIVE set so razvili v spektakularno predstavo. Bleščeča igra luči , osvetljeni velikanski možgani ter cel studio na odru so za seboj povlekli ljudi , ki so doumeli , da je dance glasba lahko predstavljena prav tako v živo z enako energijo , kot tradicionalne rock skupine to delajo desetletja.
http://www.eatstatic.co.uk/
https://soundcloud.com/eat-static
https://www.facebook.com/eatstatic/

Na Mamini kuhinji vam ne bo dolgčas , saj bodo Eat Staticu družbo delali za to noč posebaj izbrani fantje .

Val Vashar je vsem nam dobro znan predstavnik Zenon produkcijske hiše. S svojim odličnim izborom glasbe in znanjem , ki ga je nabiral skozi leta bo ta večer naredil še posebno zanimiv . Njegov nastop je vedno revolucionaren , saj je Val kot otrok Punk gibanja nepredvidljiv in prav zato zanimiv .
https://soundcloud.com/val_vashar
https://www.facebook.com/val.vashar

Tsujo Twitch je Mamin rezident , ki že leta oblikuje jedilnik njene kuhinje. Svoje nabrane iskušnje nam na svoj edinstven način zavije in podari najboljše darilo, ki si ga želimo.
https://soundcloud.com/cuich

TiAnn je predstavnik Forestdelic ekipe , čeprav je mlajša generacija je njegovo poznavanje glasbe izvrstno . Sam se po novem podaja tudi v producentske vode in lahko prav kmalu pričakujemo kakšno udarno izdajo ispod njegovih umetniških prstov.
https://soundcloud.com/tiann_music

Da nam bo tudi vizualno večer popoln , pa bo poskrbela sanjska ekipa Mushroom Magic Lights , ki kuhinjo obleče v najlepše psihedelične barve in poskrbi, da smo začarani do zadnjega trenutka .
https://www.facebook.com/MushroomMagicLights/?fref=ts

Vstopnina ; 20€
Rezervacija karte ;
inbox https://www.facebook.com/mamismagic/?fref=ts

Starostna omejitev ; 18+

V klubu se ne kadi !

Garderoba obvezna !


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 26.10.2016 9:19

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK