WE LOVE SOUND ZAGREB

The Best, Zagreb, Hrvaška

14. oktober 2016 ob 23:55


Organizatorji Sonus festivala bodo to jesen v Zagreb zvabili velike svetovne zvezde

 

Po štirih več kot uspešnih sezonah Sonus festivala na otoku Pag in po prvem dogodku svetovno znane party znamke - Hyte v Zadru, so organizatorji najavili serijo dogodkov, ki bodo Zagreb vrnili na internacionalno party mapo!

We Love Sound Zagreb je ime serijskih dogodkov, ki se bodo izvajali enkrat mesečno in sicer oktobra, novembra in decembra v legendarnem klubu The Best, poleg kopališča Mladost na Jarunu. Že pred dvajsetimi leti je bil klub Best znan po clubbingu in elektronskem zvoku, sedaj pa bo končno doživel veliki come back!

Zagrebška party scena ima dolgo preteklost in veliko ljubiteljev elektronske glasbe, ki bodo nedvomno navdušeni nad svetovno znanimi imeni, ki prihajajo to jesen v klub Best.

Vsi dosedanji obiskovalci Sonus festivala lahko iz lastnih izkušenj zatrdijo o kako dobrem zvoku, produkciji, nepozabni atmosferi je govora in lahko pričakujejo tako visok nivo tudi na zagrebškem prvencu Sonusa.

Prvi dogodek We Love Sound Zagreb se bo odvil 14.10.2016. Na njem bodo nastopili internacionalno znani slovenski dj -  Valentino Kanzyani, gost iz romunije – Barac in  dj Mimi - eden izmed ustanoviteljev domače skupine Ekstrakt.

 

 

Prodaja kart je mogoča prek Entrio online trgovine  https://www.entrio.hr/event/sonus-presents-welovesound-valentino-kanzyani-barac-mimi-3548  in prodajnih mest.

 

Do takrat sledite novostim, ki so povezane z We Love Sound Zagreb na socialnih omrežjih:

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/   

FB event: https://www.facebook.com/events/183132152122967/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 10.10.2016 12:11

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK