Spectrum w. Jon Rundell (UK)

Valentino, Ljubljana, Slovenija

7. oktober 2016 ob 23:00

DrogArt informatorji


Spectrum začenja novo sezono v slogu - v goste pride solastnik založbe Intec, varovanec Carl Cox-a, a hkrati samosvoj DJ z vrsto nanizanih uspehov in izjemnih izdaj - Jon Rundell!

Karte: http://karte24.si/jon-rundell-club-valentino.html

--
JON RUNDELL (UK) - Intec Digital / Etch
--

Na trenutke eksperimentalen, vendar vedno zrel in prilagodljiv so lastnosti, ki so Jonu omogočile ostati izredno konsistenten producent in DJ v širokem spektru elektronske glasbe že krepko čez desetletje. Na krilih konstantnega prilagajanja in evolucije se Jon nikol ni bal producirati glasbe z njegovim popolnoma lastnim žigom. V zadnjih 12ih mesecih si je Jon še naprej utrjeval sloves enega boljših techno DJev z nizom močnih izdaj, remixov in nastopov. Izdajal je na ikoničnih založbah kot so Desolat, MB Electronics, Octopus, Pornographic, Suara... Predvsem pa redno izdaja na svoji lastni založbi Etch in na vsem znanem Intec Digital-u, katerega vodi skupaj s Carl Cox-om. Odkar ga je Carl leta 2006 povabil v Intec kot managerja, si je ta ikonična založba prislužila sloves in pohvale celotne underground skupnosti, dosežek ki se je le še okrepil z zadnjimi izdajami. Med njimi je potrebno omeniti predvsem 100to izdajo, katero je zaznamoval EP v produkciji Carla in Jona, komad ’Utopia’ slednjega še danes tiči na vrhu kot najbol streaman techno izdaja kadarkoli.

Facebook: www.facebook.com/jonrundelldj
Soundcloud: https://soundcloud.com/jon-rundell
Web: http://www.jonrundell.com/


Jon Rundell - Utopia (Intec)
https://www.youtube.com/watch?v=bC0zW8BOSKs

Jon Rundell - Freak Out (Desolat)
https://www.youtube.com/watch?v=t-pDKyb3AkI

Devilfish - Manalive (Jon Rundell remix)
https://www.youtube.com/watch?v=UvdJfpKnHZ4

--
MARTA(SLO) - Analogue Digital
--

Marta je sinonim za nepozabne sete, ki so rezultat njenega odziva na feedback občinstva in njene ljubezni do eklektičnega pristopa. To je pravilo, ki velja tudi za njen stil in selekcijo glasbe same. Trenutno velja za eno izmed najbolj iskanih didžejk v Sloveniji, ki v zadnjem času neustavljivo širi svoj nalezljiv vibe po vsej regiji – vse od Avstrije, Hrvaške do Italije na festivalih kot EXIT, Lighthouse in Freshwave.
Je glasbena kameleonka s širokim spektrom, polnim bas linij in svežih udarnih ritmov, prepojenim z zvoki hipnotičnih synthov.

Facebook: https://www.facebook.com/djanemarta
Soundcloud: https://soundcloud.com/djanemarta

--
DAVE HAZE (SLO) - Spectrum, Deep Dream
--

David Krušnik, znan kot Dave Haze se je zaljubil v elektronsko glasbo po svojem prvem obisku najbolj popularnega in slavnega kluba v Sloveniji - Ambasade Gavioli.
Z večanjem strasti in ljubezni do glasbe, si je v letu 2008 kupil prve gramofone in začel z miksanjem. V zadnjih letih je trdo delo obrodilo sadove in mu omogočilo številne nastope širom Slovenije. Dave Haze je prav tako sinonim in glavno ime serije ’Deep Dream’, ki predstavlja deep house vpogled v štiri letne čase. Med drugim je tudi soustanovitelj in rezident pri ekipi Spectrum, priljubljene party organizacije v Sloveniji. Verjetno ste slišali tudi katero od njegovih zadnjih produkcij, a najboljše s strani Dave Haze-a še prihaja.

Facebook: https://www.facebook.com/DaveHaze.si
Soundcloud: https://soundcloud.com/dave-haze-official

--
UPTECH (SLO) - Spectrum, Antimatter
--

Z elektronsko glasbo se je srečal že v najstniških letih. Najprej kot opazovalec iz domačega naslonjača (splet in mediji) in zelo kmalu tudi kot gost številnih partyjev, ki so se tisti čas prirejali v Sloveniji. Nakup gramofonov leta 2005 je botroval temu, da je stopil na profesionalno artistično pot. Poleg nastopov na privatnih in lokalnih zabavah se je začel udejstvovati tudi v produkciji, sprva fokusiran na chill-out glasbo. Njegov stil je hitro naletel na »hvaležna ušesa« in mu utrl pot na Radio Študent, njegovo glasbeno podlago pa se je celo uporabilo v dveh »snowbordarskih« filmih. Po letih preizkušanja in udejstvovanja v različnih elektronskih zvrsteh, se je našel v tech house glasbi, ki je danes njegov »umetniški podpis«.
V zadnjem 5-letnem obdobju se posveča tudi organizaciji dogodkov, kar ga je v sodelovanju s še tremi prijatelji pripeljalo do oblikovanja popolnoma nove blagovne znamke Spectrum,
pod katero se izvajajo storitve za organizacijo dogodkov. Dolgoročna vizija organizacije, da svojo dejavnost iz področja elektronskih zabav za mlade razširi še na ostala aktualna področja event managementa. Uptech-ova dodana vrednost je, da kontinuirano sledi svetovnim trendom s področja elektronske glasbe ter tako svojemu občinstvu servira le najnovejše.

Facebook: https://www.facebook.com/uptechdj
Soundcloud: https://soundcloud.com/uptech

-------------------------------------------------------------------------------------

- Valentino Club, Tivoli
- Začetek / Start / 23:00
- Vstopnina / Entry price:
Presale: 8€
Regular: 10€
Door: 12€
- 18+
- Official afterparty @ F club

-------------------------------------------------------------------------------------

Web: http://www.spectrumevents.si/
Mail: info@spectrumevents.si
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/SpectrumMusic/
http://www.clubvalentino.si/


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 5.10.2016 10:07

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK