K4x4 pres. Oskar Offermann

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

23. september 2016 ob 23:00

DrogArt informatorji


Štirkina klet ponosno predstavlja prvega v vrsti novih rezidenčnih večerov K4x4, v sklopu katerih bomo gostili tako domače kruje in didžeje kot tudi goste iz tujine.

Ker prvega ni za pozabiti, smo v goste povabili deep house mojstra Oskarja Offermanna, ki ne le, da že več kot 15 let skrbi za berlinske žurerje kot eden od didžejev v berghainskem Panorama baru, ampak redno zavzema tudi svetovne klube in festivale. Nekoč bobnar, danes producent, didžej in eden glavnih protagonistov sodobnega deep house gibanja, ki je preko svoje založbe White svetu predstavil tudi Moomina in Edwarda. S slednjim sta sodelovala tudi kot rezidenta v frankfurtskem Robert Johnsonu in razvpitem kijevskem klubu Closer. To, da so Offermanna pod svoje okrilje vzele tudi založbe kot so Mule Musique, Remini in Aim, pa niti ni treba posebej poudarjati.

Veliki floor bosta ogrevala Vid Vai, ki je prav tako izdajal pri založbi White, in Marin iz kolektiva JustUs, malega pa bodo zasedli sinaptični Ulix in Christian Kroupa ter Tzena.

- - - - -
Oskar Offermann Official(White, Mule musiq)
Vid Vai ( White, Colours)
Ulix (Synaptic)
Christian Kroupa (R&S, Farbwechsel)
Marin (Just Us)
Tzena
- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klubk4.org // www.facebook.com/

INFO: info@klubk4.org
GARDEROBA / LOST & FOUND
K4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 19.9.2016 16:12

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK