Rooftop Summer Music Festival: Crazibiza | 20. avgust at Luft

LUFT, Maribor, Slovenija

20. avgust 2016 ob 20:00


Rooftop Summer Music Festival | CLOSING EVENT

Sobota, 20. AVGUST od 20. ure naprej

>> CRAZIBIZA <<

VSTOP PROST!

Pokrovitelj dogodka: COCKTA

Duo Crazibiza, ki prihaja iz Madžarske, je doživel največji razcvet leta 2012 in s svojo privlačno house melodičnostjo osvojil svet kot vihar. To ju je v kratkem času pripeljalo do več kot 100 singlov in remixov pri največjh glasbenih založbah sveta. S tem nedvomno spadata med ene najproduktivnejših duo DJ jev na sceni.
Avtorja in remixerja hitov hitov: All Night (Crazibiza remix), Bitch lady (Crazibiza remix), Banana pop, My lips, In love (Crazibiza remix) in mnogih drugih.
Remixirala sta že izvajalce kot so: Icona Pop, Axwell, Deadmau5, Adele, Wamdue Project in Barbara Tucker. Njune pesmi se redno uvrščajo na Beatportovo top 10 lestvico, njun tedenski radijski show na radijski postaji Music FM 89.5 pa vsak torek redno spremlja preko 200 tisoč poslušalcev.
Poleg vsega studijskega dela, ki ju opravljata, imata izjemno veliko števil nastopov po vsej zemeljski obli. Nastopala sta že po celotni Evropi, Novi Zelandiji, Kitajskem, Hong Kongu, Japonski, Koreji, Dubaju, Mehiki, Argentini, Kolumbiji, Kanadi in pa seveda Združenih državah Amerike.

https://www.facebook.com/crazibiza
http://www.crazibiza.com/
https://soundcloud.com/crazibiza-official

Rooftop Summer Music Fest | 9.7.-20.8.
https://www.facebook.com/events/1103621203061759/


Vreme Maribor
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 25.7.2016 12:52

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK