Krško Open Air Zabava

open air, Krško, Slovenija

18. junij 2016 ob 18:00


Predstavljamo vam dogodek na odprtem s katerim vam želimo uresničiti željo uživati ob vam ljubi glasbi.
Dogodek bo na ploščadi kulturnega doma na Trgu Matije Gubca v Krškem. Dogodek je odprtega tipa zato vstopnine ni. Za pijačo in jedačo bo poskrbljeno.
Vabljeni so vsi ljudje dobre volje in zeljni zabave.
Zacnemo ob 18h in traja do 23.30h.
Po končanem dogodku na ploščadi izvajalci nadaljujejo nastope in zabavo v Disco Clubu Room.
V primeru dežja bo zabava v Disco Clubu Room.

O nastopajočih:

V goste nam prihaja NAJVEČJI slovenski virtuoz na saksofonu, domačin Lovro Ravbar. Skupaj z DJ-evo spremljavo bo pričaral nepozabne house in sax ritme.

Lovro Ravbar
Lovro Ravbar je saksofonist, skladatelj, vodja benda, producent, ki se ukvarja z različnimi stili glasbe. Svojo glasbeno pot je začel pri devetih letih v glasbeni šoli Krško. Kmalu se je tudi pridružil lokalni godbi na pihala, Big Bandu KK in šolskemu simfoničnemu orkestru. Študiral je klasično glasbo na SGBS Ljubljana, z letom 2005 se je vpisal na študij jazza in svetovne glasbe na Rotterdamski univerzi za glasbo in ples. Po šestih letih se je vrnil v rodno Slovenijo in svojo virtuozno pot nadaljuje na domačih tleh.

Dj Manuel Dark
Prihaja iz Sevnice(Posavje) in je eden od najhitreje rastocih house/tech DJev na celi Jadranski regiji. Trenutno je rezidencni Dj v Ljubljanskem clubu Cirkus. Redno nastopa na velikih eventih s capaciteto preko 30.000 oseb kot so: Schengenfest, Škisova Tržnica, Ritem mladosti in DiscoNautica…
Vec o njem si preberite spodaj: Vzeto iz njegove spletne strani.

One of the fastest rising house/tech-house DJs in the Adriatic region holds a residency at leading Slovenian club Cirkus, Ljubljana. He performs regularly at the up to 30.000 capacity events such as Schengenfest, Škisova Tržnica, Ritem mladosti and DiscoNautica. In summer 2013 Manuel Dark held residency in Kalypso club at the infamous Zrće beach on the Isle of Pag. He already made first steps in the international area performing at various venues in Spain, Greece, Slovakia and Croatia and is now breaking through also as a producer with his house anthem ˝La Musica˝. At 2013 he release his EP at TeddyBear Records with two groovy tracks: It Is What It Is and Funky Beat (feat. erXon). In february this year the track ˝La Musica˝ has been released on Sume Music Records. The most recent success was of course winning the Slovenian Burn Residency 2014 competition, which is the biggest DJ competition in the world. It takes him at the beginning of summer 2014 to the beautiful Isle of Ibiza where he was alongside the biggest names of this industry like PETE TONG, CARL COX, JOHN DIGWEED and many more. He had the opportunity to perform in the most renowned clubs in Ibiza. Not bad for a 28-years old guy who is a master of all-nighters as well as a trustworthy warm up DJ.

Dj Jack Bixby
Je domačin, prihaja iz Krškega. Že celo življenje živi za glasbo,študiral je klasiko na akademiji za glasbo v Ljubljani in v svojih dijaških letih odkril svojo pot v elektronski glasbi kateri posveča zadnje leta ves svoj čas. Leta 2014 je zmagal na remix contestu, ki sta ga razpisala radio študent in SAE Lljubljana s komadom the great White buffalo in si prislužil šolanje za elektronsko produkcijo v Ljubljani katero je zaključil z odliko. Trenutno pa v svojem studiu pili svoj zvok in vso energijo posveča izdaji njegovega prvega albuma.


Vreme Krško
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 14.6.2016 16:10

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK