Epileptika - electronic music event

SPARTACUS, Murska Sobota, Murska Sobota, Slovenija

13. maj 2016 ob 22:00


Kar smo začeli, ne bomo končali, ampak le nadaljevali...

Nadgradnja dogodka Epileptika, na Petek 13-ega, servira sveže pomladanske glasbene poganjke, cvetoče v Maju, kateri komaj čakajo na plesno obrezovanje.
Ne mislimo obujati glasbenih fosilov in preteklosti, ker raje tendiramo k sodobni, napredni in izpopolnjeni elektronski zabavi.
Upamo mešati žanre, ustvarjati nove glasbene oblike. Tokrat predstavljamo dokaj mlade a izjemno talentirane izvajalce, s katerimi si drznemo prirejati zabave samo v imenu dobre plesne glasbe in zabave.
Vljudno vabljeni!!!

NASTOPAJOČI:

Dj Loki aka. Epic Mode / Flash Solo / Tobias Somer / Zoxan

Opis:

Dj Loki a.k.a. Epic Mode

Žanr: Tech - house / Techno

V naših krajih uveljavljeni in dobro znani bivši hard techno pionir. V elektronskih vodah aktivno sodeluje že od 2001. Trenutno aktiven kot dj in producent na različnih glasbenih področjih. Zanj je značilna kombinacija različnih zvrsti, podzvrsti ter žanrov. To več kot supešno odraža skozi svojo glasbo. Tokrat bo set posvetil svoji mladosti in serviral trde elektronske ritme s priokusom srčnosti.

https://www.mixcloud.com/urosvrb/loki-live-1042015-privat-party/


Flash Solo

Žanr: Techno

Flash Solo ali z drugimi besedami "Nothing but Flash" nas je še pred nedavnim nabliskala s projektom Flash & Blood sedaj pa v solo izvbedbi nadaljuje svoje poslanstvo prenašalca techno energije v prekmurje. Z drugim besedami pričara medgalaktično flash izkušnjo. Engage at your own risk!

https://soundcloud.com/flash_solo/aprilska-miksarca


Zoxan

Žanr: Techno

Izkušena duša v mladem dju. Drive-in bo Zoxan izpeljal, kot Zoxan drive-in izpelje. Ne premehko in ne pretrdo, ne prestaro in ne premlado, ne domače in ne tuje...tako kot mora biti.

https://soundcloud.com/kukovec-zoran


Tobias Somer

Žanr: Techno

Vzhajajoči naravni talent se bo v prekmurju prvič predstavil s svojim izredno čutnim techno žanrom. Je nova generacija techna in hard techna s vključenim smislom za ples. Na epileptiki nam bo serviral svoje grobe, a čutne ritme.

https://soundcloud.com/tobias-somer


Ker smo vedno odprti za izboljšave, tokrat dodajamo k že tako odlični glasbi:

- DODATNO OZVOČENJE
- VJ systems by MTune

VSTOPNINA: 5 eur


Vreme Murska Sobota
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 3.5.2016 12:44

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK