OUTLOOK Festival 2016 - Official Ljubljana Launch Party

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

6. maj 2016 ob 23:00

DrogArt informatorji


RootsInSession Sound Present: Outlook Festival 2016 Official Ljubljana Launch Party
Vstopnina: 7 eur
Predprodaja: prvih 30 vstopnic po 4 eur v Centralna Postaja Ljubljana

drum’n’bass, reggae, jungle, grime, dancehall, dubstep, jersey club, rap, garage, dub & more!!!

Festival Outlook, ki v okolico Pule (Hrvaška) vsako leto privabi več kot 20.000 ljudi, se bo letos zgodil med 31.8.2016 in 4.9.2016, otvoril pa ga bo Damien Marley. Roots In Session kot ekskluzivni partner za Slovenijo pripravljamo uradni launch party, na katerem bomo med občinstvo podelili DVE GRATIS, POLNI FESTIVALSKI VSTOPNICI. :) Z nami vas bodo za največji evropski festival soundsystem kulture ogrevali še producentski duo DubDiggerz, katerega komade rolajo tudi drugi uveljavljeni producenti dubstep scene, in pa Futon in KMN iz goriške ekipe Bojler, zavezane k predstavljanju in promociji novih trendov v bass in klubski glasbeni sceni. Glavni gost večera je hrvaški producent in dj Filip Motovunski najbolj prepoznaven v balkanski regiji in tudi po Evropi s svojim drum’n’bass zvokom, prav na dan partija pa bo uradno izdal tudi svoj novi album z naslovom Ten Years Making Beats, ki bo rilisan za hrvaško založbo PDV.

Outlooku se letos obeta že deveta edicija, organizatorji pa iz leta v leto stremijo k čimbolj pestemu in kvalitetnemu line-upu, ki ga sestavljajo največja glasbena imena, ki kreirajo urbano alternativno sceno v Evropi (in svetu). Poleg že omenjenega Damiena Marleya, letos prihajajo še David ’Ram Jam’ Rodigan, Jah Shaka Official, Twinkle Brothers, Mad Professor, Kabaka Pyramid, ANDY C, Stormzy, Joey Badass, Noisia, KANO in mnogi drugi. Outlook festival, ki definitivno ponuja najbolj raznolik nabor bass glasbe in interaktivnih dejavnosti hkrati, je med občinstvom posebej priljubljen tudi zaradi izvrstne lokacije, vsak ki je že bil na festivalu pa ve povedati, kako neverjetno krasno vzdušje vlada tam, kako se po festivalskem območju 24ur/dan premikajo veseli, srečni in nasmejani ljudje in kako glasba nikoli ne utihne ....
http://www.outlookfestival.com/
www.facebook.com/outlookfestival

FILIP MOTOVUNSKI
je dnb/jungle/hip hop DJ in producent iz malega mesta v Istri, imenovanega Motovun. Pred dobrim desetletjem je svojo kariero začel kot producent beatov, tekstopisec in MC v PCP bendu, kasneje pa se je kot del kruja Kingston Soundsystem iz Zagreba osredotočil na produkcijo svojih jungle/dnb pesmi in po tem je poznan še danes. Svojo prvo jungle/drum and bass izdajo »Ta Pa Tap EP«, ki vsebuje pet komadov, je izdal za kanadsko založbo Junglexpeditions, kasneje pa za isto založbo, v sodelovanju z Beograjskim DJ Rahmanee-jem še EP »Sort Dem Out«. Filip Motovunski je poznan tudi po številnih remiksih uspešnic kot so "Djevojke u ljetnim haljinama", "Kad bi svi", “Sound of da Police”, “Zum Zum Zum”, "Koke linija"...
Zagrebška založba JabbaTon Records je izdala njegov EP »Move From The Gate« s tremi drumstep/hiphop komadi, ki jih je naredil v sodelovanju z Dr. Strapazoot-om, prav na dan našega partija pa bo izšel njegov novi album z naslovom Ten Years Making Beats (hrvaška založba PDV).
Filip Motovunski je nastopil na že več kot 500 partijih na Hrvaškem, v Sloveniji, povsod po Balkanu in v Nemčiji, sodeloval pa je z imeni kot so Rahmanee, Tricky D, John B, Friction, Mungo’s Hi Fi, RCola, Bassline crew, Banana Zvuk, Mc Yuri, MC Chakka, Camo & Crooked, Stillness, Concrete Jungle DJ’s, TBF, Jacky Murda, Dan Sim, Kingston Sound, MRK1, 207, Rea, Roots in Session, D’Noiz, Meniga, Pips, Edo Maajka, Kandžija, Kodin, Tekotoka, Dirty Beats crew, Gypsy Jungle.
Filip Motovunski že deset let organizira tudi klubske večere »Drama«, kjer enkrat mesečno gosti DJe in Mcje iz celega Balkana in širše.
https://www.facebook.com/filip.motovunski
https://soundcloud.com/filip-motovunski

DUBDIGGERZ
je slovenski dubstep duo, ki ga sestavljata Mark in Daniel. Z nastopi sta začela leta 2011, njune DJ sete lahko slišite predvsem po ljubljanskem klubovju; K4, Channel Zero, F club, ZOO, dvakrat pa ste ju lahko zasledili tudi na Seasplash Festivalu. DubDiggerz v svoje sete vključujeta predvsem trše dubstep/grime zvoke, pomešane z različnimi žanri elektronske glasbe. Vsako drugo sredo v mesecu gostita internetno radijsko oddajo imenovano Bass Warz. Daniel in Mark sta se preko skupnih hobijev in zanimanja za raznovrstno glasbo in umetnost ter predvsem ljubezni do heavy bass glasbe združila v DubDiggerz, sinonim za njuno produkcijo, ki je vedno polna presenečenj in predvsem težkih beatov. Ogenj, ki ga prineseta z lastnimi izrezanimi platami in debelo produkcijo dobiva vedno večjo podporo veteranov dubstepa. Njuno glasbo so predvajali na tujih radijskih postajah, kot so Rinse FM in Sub FM. S svojo produkcijo sta prepričala tudi največja dubstep imena kot so TRUTH, Tunnidge, J:Kenzo, Joe Nice, District, Sleeper in pa Distance, ki ju je glasbeno že večkrat vključil v svoje Chestplate Podcaste.
www.soundcloud.com/dubdiggerz
www.facebook.com/dubdiggerz

BOJLER
Goriška ekipa Bojler združuje mlade Dje, grafične dizajnerje in fotografe, ki so s širjenjem sporočila svojega združenja aktivni po vsej Sloveniji. Na prepartiju bosta Bojler zastopala Futon in KMN.
KMN v svoje mixe združuje širok spekter žanrov in podžanrov britanske bass scene kot so grime, uk garage in bassline.
Futon je poleg delovanja znotraj ekipe Bojler, dejaven še pri promociji dogodkov Tropical Riddims ter moderiranju DJ oddaje Alarma na RŠ. Od Bojler kruja lahko na partiju pričakujete udarno mešanico bass, rap in rnb novitet z eksotičnimi dodatki tropskih ritmov.
https://www.mixcloud.com/FVTON/
https://www.mixcloud.com/_KMN_/
https://www.facebook.com/StudioBojler/
https://www.mixcloud.com/bojlerstudio

ROOTSINSESSION
O RootsInSession in njihovi bogati glasbeni karieri je bilo že veliko povedanega, zato tokrat izpostavljamo njune obeti v 2016. Poleg bildanja svojega soundsystema, sta se Pier in Fu v zadnjih tednih posvečala organizaciji omenjenega partija, intenzivno pa delata tudi v studiu, saj pripravljata kar nekaj avtorskega materiala. Poleti se bosta iz studija preselila na prosto, potrjenih je že kar nekaj datumov v Sloveniji in tujini, celo v Azijo ju bo nesla pot. Seveda tudi letos ne bosta manjkala na Outlook festivalu, na katerem že več let prezentirata Slovenijo, lani sta bila celo edina slovenska predstavnika. V letošnjem letu Pier in Fu obljubljata tudi večji dogodek, saj obeležujeta 15. obletnico delovanja Roots In Session Sounda.
www.facebook.com/RootsInSession
www.mixcloud.com/RootsInSession/
twitter.com/rootsinsession
www.youtube.com/user/RootsInSessionSounds


Se vidimo na danceflooru!
RISpekt!


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 4.5.2016 9:41

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK