Filter x CUF: Refresh

Channel Zero, Metelkova, Ljubljana, Slovenija

22. april 2016 ob 23:00

DrogArt informatorji


Lineup:
.čunfa (BORA, Trite)
Bajc (BORA)
Fiji Amanzi (生活 gang)
DVS (CUF)
Freeverse (Filter Official)
+
VJ Smech (CUF)


V tokratni ediciji Filter x CUF dogodkov predstavljamo domače predstavnike mlajše generacije s področja bass in future beats elektronike. Na oder Channel Zera smo povabili tri obetavne dj-je in beatmakerje, ki se na domači glasbeni sceni udejstvujejo tako z dj seti kot z lastno produkcijo.

.čunfa in Bajc prihajata iz Primorske in sta del širšega kolektiva dj-jev in producentov Bora. .čunfa se vedno bolj uveljavlja kot beatmaker in producent z lepim številom samoizdaj, ki jih lahko najdemo na njegovih bandcamp in soundcloud profilih. Njegov stil zajema predvsem instrumentalen wonky hip hop z značilno sp404 lo-fi estetiko, ki trenutno odmeva med “internet digging” generacijo, Bajc pa v svojih dj setih kombinira raznolike aktualne trende v elektroniki z ustaljenimi klubskimi praksami.

Fiji Amanzi se je nekajkrat že predstavil ljubljanski publiki, med drugim na odru Kluba K4 v okviru mlajšega projekta K:rap. Repertoar njegovih dj setov je razpet med futuristično klubsko glasbo in novejšim (t)rapom, na svoj soundcloudu pa redno predstavlja tudi lastno produkcijo.

Za dodatno osvežitev pred prvomajskimi prazniki bosta z obilico novitet z vseh vetrov poskrbela DVS in Freeverse.

Supported by: BORA

Prispevek:
4 eur < 1:00 < 5 eur

Več:
https://soundcloud.com/cunfa
https://soundcloud.com/baits
https://soundcloud.com/fedzaboi


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 19.4.2016 12:54

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK