K4 LIVE / HIGH5 & KUKU$ Klan

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

15. april 2016 ob 23:00


ineup:
HIGH5 (Zagreb, HR)
KUKU$ Klan (Zagreb, HR)
Papi Promaja & Mili Kumara (Young Sanci, SLO)
DVS (CUF)
Freeverse (Filter)

Na tretji aprliski petek v štirko prihajajo High 5 in KUKU$ Klan, zagrebški predstavniki novega rap vala v regiji, ki v zadnjih letih močno gradijo na popularnosti in približujejo zvok ameriških traparij nič hudega slutečim poslušalcem bivše Jugoslavije.

Kolektiv High 5 je ljubljanska klubska srenja spoznala pred dobrim letom, ko so se premierno predstavili izven Hrvaške, po odlično sprejetem EP-ju »Triestri« pa je v 2015 sledil še album »Schengengang«, ki je na promociji napolnil zagrebško Tvornico z več kot 1000 obiskovalci. Njihova sunkovita zgodba o uspehu je na sceno lansirala še KUKU$ Klan, člane 33/36 družine, ki so po prvencu »FLEXIKON« sproducirali tolikšne količine materiala, da jim zavida tudi sam Guwop. Med bolj popularnimi izdelki KUKU$ ekipe najdemo komade kot so Pare, San Andreas, Putin, Kmice in mnoge druge bangerje, pripravljene za težko 808 jahanje, uzimanje parica in neskončno fleksanje.

Zagrebški trap gospodarji obeh kolektivov se bodo predstavili na velikem flooru Kluba K4, podprle pa jih bodo lokalne ekipe glasbenih zabavljačev, ki bodo postregle s širšim izborom bass in rap repertoarja, nikoli pozabljajoč na žlahtno glasbeno zvrst TRAP. Iz kolektiva CUF bo za mikser stopil DVS, za Filtre reprizenta Freeverse, iz meta-kolektiva Young Sanci pa se bosta predstavila Papi Promaja in Mili Kumara, ljubitelja čvarkov, spolnih bolezni in furskega hood lajfa.

Kdor ne pride ni prjat. Vidmo.

Predprodaja v:
Cena v predprodaji: 5 € (Centralna Postaja Ljubljana)
Cena v redni prodaji: 7 €
Cena na vratih: 9 €


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 13.4.2016 13:50

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK