BOJLER XI w/ ŠULJO at KC Mostovna

Mostovna, Nova Gorica, Slovenija

8. april 2016 ob 23:00


Ekipa Bojler se tudi pri dvomestni številki ne ustavlja in bo skrbela za gretje ozračja na Mostovni tudi v letu 2016. V svoje peto leto obstoja vstopa z zabavo, ki bo postregla z brezkompromisnim izborom future bass žanrov od trapa, rnb-ja in grime-a do bassline-a, garage-a in drugih eksotik. V tam namen v Gorico iz Maribora prihaja eden najbolj dejavnih producentov na slovenski elektronski in hip-hop sceni - ŠULJO.

Šuljo je beatmaker iz mariborskega rap kolektiva Tekochee Kru. Že več kot dekado kuje robustne in udarne beate, na katerih se je znašla večina vidnejših domačih in tudi nekaj tujih emsijev (med njimi tudi KRS One).
V zadnjih letih Šuljo več energije posveča instrumentalni produkciji, rolanju glasbe, razvoju glasbene programske opreme ter organizaciji dogodkov. Izdal je tudi svoj instrumentalni solo prvenec Green Winter, številne avtorske elektronske komade in remixe ter z ekipo Kina Udarnik zagnal serijo edinstvenih elektronskih glasbenih dogodkov v mariborskem Hodniku. V zadnjih mesecih je vedno bolj aktiven tudi v future bass projektu Bags, s katerim se je predstavil na letošnjem festivalu Ment.

Za zvočno podporo bodo poskrbeli DJi ekipe Bojler, za vizualno pa VJ-ka SMECH, ki nas je že večkrat navdušila z izvirnimi visualsi.


LINE-UP:

ŠULJO (Tekochee Kru, Hodnik / MB)
KMN & Peglasus (Bojler)
Futon (Bojler)
TMA (Bojler)

Visuals by: SMECH (CUF)

23:00 - 05:00
Mostovna, 8.4.2k16

More Info:
https://www.facebook.com/StudioBojler
http://www.mostovna.com/


Vreme Nova Gorica
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 4.4.2016 15:19

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK