ROZA : Slovenia's Next Best Drag

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

16. april 2016 ob 23:00

DrogArt informatorji


Cenjeni ljubitelji dobre zabave in nasmejanih obrazov, obveščamo vas, da je izbor za najboljšo kraljico preobleke pred vrati. V soboto na oder prihajajo kandidatke, ki se bodo podale v boj za naslov najboljše drag queen v Sloveniji 2016. Na odru K4 boste videli najbolj zabavne, odbite in presenečenja vredne nastope. Obiskovalci boste poleg žirantov iz estradnih vrst, glasovali za vam najboljšo drag queen in ji s tem priborili vstopnico za polfinale. Ste že videli noro predstavo in spretno hojo v visokih petkah močnejšega spola? V K4 lahko.

Po zaključku predtekmovalnega kroga Slovenia’s next best drag 2016 bomo največje plesišče preobleki v house barve. Roza bo tudi v prihodnje, osrednjemu plesišču (living room) namenila največ pozornosti house glasbi. Tokrat se v okrilje koncepta House of House odpravljata Ian Green in Matt Crammer.
Na malem prelišču pa “kuhata” preverjen pop duet Bilybabe in Yoco. Na meniju so največje uspešnice pop glasbe nekdanjih in sedanjih časov.

Več informacij o dogodku tega večera še sledi…

// akcija do 25 let //
Vsem, ki boste v klub prišli pred polnočjo z letakom in ste stari manj kot 25 let, razpolovimo vstopnino. K vstopnici pa priložimo še kupon za brezplačno pijačo.

// free drink //
Vsi, ki boste v klub prišli pred polnočjo z letakom, vam podarimo kupon za brezplačno pijačo.

Letake najdete:
- Prtličje
- Centralna postaja
- Cafe Kolaž

Ne pozabi: Roza ne ločuje, Roza sprejema vse.

Line-up:

(kitchen)
Plasure of pop with
DJ Bilybabe
DJ Yoco

(living room)
Predtekmovanje SNBD 2016
House of House with
Ian Green
Matt Crammer (SNBD resident)

Vstopnina: 8 EUR

BE UPDATED ... BE OUR GUEST ... BE IN ROZA BOX!

Ob vsakem dogodku izžrebamo naključne e-naslove obiskovalcev in jih nagradimo z brezplačnimi vstopnicami. Prijaviš se tako, da pošlješ elektronsko sporočilo z naslovom PRIJAVA na info@rozacity.si.


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 12.4.2016 15:49

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK