K4 w/ Synaptic presents : San Proper

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

18. marec 2016 ob 23:00

DrogArt informatorji


Dioniz (starogrško Διόνυσος ali Διώνυσος: Diónysos) je v grški mitologiji sin Zevsa in Semele; bog vina, plodnosti, veselja in razposajene objestnosti. Predstavlja polnost duha, njegovo preplavljanje dogodkov pa kot nenehno indiferenco v prid užitku ali veselju. Nekateri ga naslavljajo kot predstavitev gotovosti, nekoga, ki ima vsega dovolj za prelivanje in nenehno nadaljevanje besed, kot ritem užitka in hkrati skoraj cilj ali celo cilj? Smotru na ljubo ali ne, se je kri kopitastega boga skozi kozmično črvino usodno prelila v žile maga amsterdamskega underground prizorišča, ki sliši na ime San Proper.

Kot praporščak svete trojice založb, regionalno-globalnega epicentra Dekmantel, Rush Hour in Trouw, je San Proper razvpit vse od Hadesa najtemnejših beznic pa do elizejskih poljan večjih evropskih festivalov. Njegov opus skladanja in nastopanja - slednjega često obogati z uporabo bas kitare, sintesajzerjev in naključne analogije – zaznamuje nonšalantno, a strastno rokovanje s tehnom, hausom, diskom, acidom, afrobeatom in obešenjaškimi safariji v divjini indie rock in punk godbe. Bakhov Avatar častilcem Templja štirih napoveduje 3 urni DJ set vse do jutra, ki bo posvečenim zarisalo nasmešek ob spominu na heavy petting seanso med vsem, kar je Apoloničnega in Dionizičnega.
Društvo Sinaptičnega Magičnega Samoroga prestol prepušča Višjemu in svoje vibracije pretežno uperja v malo svetišče z mini rejv erazmus projektom, ki privablja eleganco Marina iz klike SecretAgendaSociety.


Main – Dionysus in the sheets
San Proper (Rush Hour, Perlon, Proper’s Cult)
Splinterhouse (Synaptic)

Bar – Apollo in the streets
Marin (Secret Agenda Society)
Nitz (Synaptic)
Utti & Byn (Synaptic)

Vstopnice: vec info kmalu.
(Spremljaj dogodek na FB strani.)


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 16.3.2016 10:27

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK