ROZA : SPECIAL CELEBRATION

, ,

28. november 2015 ob 23:00

DrogArt informatorji


Če za praznovanje nikoli ni prepozno, potem tudi prehitro ne more biti. Tokrat bo pohitela Roza in le večer po prižigu novoletnih prazničnih lučk v prestolnici, tudi sama odprla slavje najbolj norega meseca v letu. To seveda ne pomeni, da se ne bo bleščala tudi decembra, a dobra predpriprava je ob tako dolgem praznovanju nujna.

Na M plesišče tokrat prihaja dobro preverjeni LGBT sukalec plošč Dj Marino, ki vas bo tokrat zazibal s pop uspešnicami poznih devetdesetih. In še s čim.

XL plesišče pa bo raznobarvno. Najprej bo oder zasedla drag queen Fedora, ki bo s posebno točko tudi uradno napovedala izbor SLOVENIA’S NEXT BEST DRAG 2016, sledila pa bo zabava z najbolj migajočimi elektronskimi hiti. Najbrž ni potrebno posebej poudarjati, da je plesna kondicija obvezna!

Veseli nas, da bo tokratni sobotni večer v K4 tudi v znamenju odprtja 31. festivala LGBT filma, zgodilo pa se bo še eno prav posebno praznovanje. Za dvig temperature zaradi vseh teh slavij seveda ne odgovarjamo.

In še: vse, ki pridete v klub med 23. in 00. uro zjutraj, Roza časti tudi pijačo dobrodošlice - Beefeater Gin Tonic ali Beefeater Gin Berry.

Dress Code: Roza! Od roza brkov do roza plesnih čeveljcev. In še kaj vmes.

Ne pozabi: Roza ne ločuje, Roza sprejema vse.

Line-up:

(M floor)

* POP KING – DJ MARINO

(XL floor)

* MASH of SURPRISES

special drag performance by Fedora

DJ MATT CRAMMER

DJ DEY

Vstopnina: 6 EUR

BE UPDATED ... BE OUR GUEST ... BE IN ROZA BOX!

Ob vsakem dogodku izžrebamo naključne e-naslove obiskovalcev in jih nagradimo z brezplačnimi vstopnicami. Prijaviš se tako, da pošlješ elektronsko sporočilo z naslovom

PRIJAVA na roza.posta@gmail.com

supported by STT
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 17.11.2015 12:57

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK