Resonator w/ Synaptic presents : Fumiya Tanaka

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

11. december 2015 ob 22:00

DrogArt informatorji


K4 in Synaptic predstavljata: Fumiya Tanaka (Perlon, Op.Disc /JP)

Klub K4 / 11. 12. 2015 / 22:00 – 06:00

Big:

FUMIYA TANAKA (Perlon, Op. Disc/JP)
Symann (Synaptic)
Evano & Nitz (Pluie/Noir, Synaptic)

Small:

Zergon (Synaptic)
Utti (Synaptic)
Roiss & Nikolaj (Colours)


V veseljaški ambient prazničnega decembra vam Synaptic kolektivci skupaj s prijatelji pošiljamo nekoliko drugačen, temačnejši signal. Z vojsko antimaterijskih beatov v K4 prihaja legendarni japonski DJ in producent Fumiya Tanaka.

Nasprotujoč represiji trendovsko povampirjenega tech-housa, ki s slepečo preobloženostjo na vseh frekvenčnih nivojih in banalnimi sosledji napetosti in sprostitev nadeva plašnice, se Tanaka vrača k odklonski naravi začetkov underground clubbinga tako da barva zvok s čudaškostjo, privlačno negotovostjo in opeva hipnotično destrukcijo ega. V muziciranju vrača primat praznini in čez njeno prostranost zasaja drevored ritmičnih vzorcev, ki jih obletavajo neskončne kombinacije zamolklo mističnih okraskov.

V kolikor je plodovita devetdeseta Tanaka z brezkompromisnim, v bistvu preprostim a pod pokrovom kompleksnim zvokom svetovna plesišča prejezdil ob boku legend, kot so Jeff Mills, Dave Clarke in Derrick May, ga po selitvi v Berlin leta 2010 umeščamo med mlajše a najvidnejše praporščake plesnega minimalizma Easy Changes, Zip, Sammy Dee, Nastia in Vlad Caia. Poleg izdaj na svetovno znanih založbah Tresor, Minibar, Pluie/Noir, Op.Disc ter lastnih platformah Torema in
Sundance, njegovo sodobno ustvarjanje okronata plošči na eni izmed najbolj občudovanih trendsetterskih založb Perlon.


www.fumiyatanaka.com
www.klubk4.org/
www.synaptic.cc/


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 17.11.2015 12:43

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK