Etia Creations

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

6. november 2015 ob 23:00

DrogArt informatorji


Obstaja tech-house fenomen, ki prihaja iz Tajske, živi v Berlinu, je neprenehoma na poti od kluba do kluba, od festivala do festivala, iz Evrope v Azijo, v Ameriko in nazaj. Ime ji je Nakadia in je ena izmed najbolj zasedenih predstavnic ženskega dela didžejk v krogih elektronske glasbe. Seznamu obdelanih klubov, kot so Watergate (Berlin), Ushuaia in Sankeys (Ibiza), The Egg (London), U60311 (Frankfurt), Glow (Bangkok) in The Edge (Sao Paolo), bo tako novembra dodala še štirkino podzemlje.
Skratka, Nakadia, ki je zadnjih nekaj let zabukirana skoraj tretjino vsakega leta, nastopila pa je v že več kot 60 svetovnih državah, je ogromno pripomogla tudi pri promociji techno kulture na Tajskem. Njenega življenjepisa ne sestavlja le dejstvo, da je rezidentka ibiške Ushuaia ter noči United Ants, njeno ime dopolnjuje tudi etiketa ene izmed kultnih berlinskih založb Get Physical Music. Ja, Get Physical Music, prav ste prebrali, pri njih pridno polni svoj produkcijski repertoar. Sodelovala je z marsikatero legendo, med drugim tudi s Technasio in Georgeom Morelom, polna usta hvale na njen račun pa imajo tudi Carl Cox, Sven Vath in Timo Maas.
Po nastopu Nakadie bo gramofone zasedel še en didžej, ki mu ibiški klubi niso tuji, prihaja pa iz naše bližnje soseščine. Beograjčan Dj Shoxy je temelje svojega ustvarjanja postavil v domačem mestu, kot rezident je večino svojega časa preživel v kultnih klubih Industria in Omen, vrtel je na festivalih kot sta SONUS in Exit, poleg tega pa na Ibizi, kjer preživi večino poletne sezone, nastopa tudi na legendarnem dogodku Circoloco DC10.
Njegovo glasbo so sicer izdajale številne založbe, med njimi Ignition Records, MiniSketch Davide Squillace-ja, Decoded, Tibit in Monique Musique, povezal pa se je tudi z ekipo Valentina Kanzyanija, Jesus Loved You, s katerimi je sodeloval pri projektu Koraci EP. Aja, še to! Če slučajno še niste slišali, naj vam povemo, da ga je sam nemški velikan, založba DESOLAT, razglasil za »najbolje varovano srbsko skrivnost«.
Skrivnost, ki trenutno pridno in redno razgibava tech house in techno plesišča po Evropi, skrivnost, ki prisega na pristen zvok iz vinilnih plošč, skrivnost, ki 6. novembra prihaja v klub K4.

Veliko plesišče:
Nakadia ( Get Physical Music, UNITED ANTS ), Berlin
Alex Long b2b Stanny Abram ( Great Stuff Records, Etia Creations)
Martin Rojnik ( Danza Macabra, Into Something)

Malo plesišče:
Shoxy ( Desolat Music Group, Jesus Loved You), Beograd
House Wife
Vuka ( Gumitwist )

Informacije
Lokacija: Klub K4, Kersnikova 4, Ljubljana
Datum: petek, 6.11.2015
Trajanje: 23:00 – 06:00

Vstopnice
10 € - ekskluzivna predprodaja zbirateljskih vstopnic z uporabno vrednostjo, le pri naših promotorjih (100 vstopnic na voljo po tej ceni). Že na voljo!
12 € - na dan dogodka na vhodu

Za vstopnice kontaktirajte:
Ljubljana:
Omar ( https://www.facebook.com/omar.znablj )
Ljubljana in Gorenjska:
Zala ( https://www.facebook.com/zalcy.zupanc.5 )
Štajerska:
Rok ( https://www.facebook.com/rok.hamer )
Obala:
Damir ( https://www.facebook.com/damir.perc )

Press in info
info@etiacreations.com
www.etiacreations.com
www.facebook.com/etiacreations

Povezave:
https://soundcloud.com/shoxy
https://soundcloud.com/nakadia
https://soundcloud.com/etiacreations
https://soundcloud.com/stanny-abram
https://soundcloud.com/djhouse_wife
https://soundcloud.com/danzamacabra
https://soundcloud.com/scienceofuse/scienceofuse-mixes-4-vuka

Prijatelji:
Ziggi Rolling Papers
Sound Advisor


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 2.11.2015 11:59

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK