ROZA : START

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

17. oktober 2015 ob 23:00

DrogArt informatorji


I AM BACK... (VRNILA SEM SE...)
V klet na Kersnikovi 4 se vrača legenda – Teta ROZA. Barve ni spremenila, še vedno je širokogrudna, odprta za vse in pripravljena zadovoljiti (skoraj) vse okuse in potrebe. V letošnji sezoni se je zaobljubila, da se bo še malo razmahnila in poleg elektronskih bitov na velikem plesišču na manjšem flooru ponudila - najboljše večere pop glasbe v mestu. Ker se rada preoblači, bo vsak mesec malo drugačna.

Oktobra ob snopih barvnih žarometov na malem plesišču vračamo v začetke tretjega tisočletja. Gotovo boste v svojih omarah še našli kak tekstilni ostanek iz tistih časov, mogoče celo kakšno zaprašeno kaseto Backstreet Boys. Potrenirajte tudi tisto pesem o rojstnem dnevu, saj ga bo Bily Babe praznovala ravno ta večer in vas, kot takemu jubileju pritiče, tudi postregla. Da bo lahko v miru nazdravljala, se bo njenemu popu pridružil še YOCO, ki vas bo katapultiral v čase, ki jih niste pozabili (pa čeprav bi jih mogoče radi) ... O ja, to so Brithney Spears, Space Girls, Christina Aguilera ... vsi tisti, ki si jih danes upate prepevati samo še pod prho. Zato za en večer odgrnite tuš zavesto, stopite na ROZA plesišče in na ves glas zapojte svojo najljubšo.

Veliko plesišče bodo tokrat zapeljali fantje domačega porekla, ki so skupaj že nevarno zibali poletne ladje. Izkušeni sukalci plošč so dobro pripravljeni in bodo v svojih torbah prinesli veliko najboljšega housa, techna, teckhousa in deep-a v vseh oblikah. Za nas se topli časi niso še končali ...

Več kot dovolj razlogov, da sobota, 17. oktober, postane TVOJ večer v klubu K4.
Moto nove sezone:

ROZA ne loči, ROZA sprejema VSE.

POP QUEEN (S floor) – DJ Bily Babe
with guest DJ YOCO

BACK TO SUMMER NOISE (L floor)
DJ DEY
CLAY CLEMENS
DJ GREG KUTNAR


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 5.10.2015 12:52

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK