HARD CHAPTER × Pleasurection

Bowling center, Lenart, Slovenija

17. oktober 2015 ob 22:00


✚ Mr. MIKE DJ × Trance & Acid
✚ RAY HEAT × Electro & Dubstep
✚ COSMIC × Dirty House
✚ ANDRO × Techno
✚ CELT × Hardstyle
✚ KICKINHARD × Raw
✚ L0RD × Hard Techno & Schranz

Vstopnina: 3€

HARD CHAPTER se vrača v bazo po polletni odsotnosti v polni pripravljenosti in pričakovanju na novo poglavje, ki smo jo poimenovali "Pleasurection".

Vsi zvesti oboževalci in ljubitelji Hard Chapter-ja vabljeni v Soboto, 17. oktobra od 22. ure naprej na BC Lenart na (že skoraj tradicionalni) mega event, kjer se bomo spet zabavali, plesali, noreli… do jutra!

"Pleasurection" vam bo ponudil konkretno dozo HARD glasbe, uvodno bomo slišali novosti TRANCE žanra, katerem sledi vedno bolj aktualen ELECTRO/DUBSTEP. V nadaljevanju sledijo udarni "DIRTY-BASS" ritmi, za-tem pa boste prišli na vrsto ljubitelji TECHNA… Kot je že v navadi bomo tudi tokrat predstavili novost na našem odru, v goste prihaja "boter" ljubljanskih eventov "Keep It Hard" s paleto evforičnih (mainstream, producirnih/osebnih) HARDSTYLE komadov… V nadaljevanju sledi aktualen RAW, nato pa bodo "dB-i" ponoreli, kajti sledi totalni odklop z HARD TECHNO-m in SCHRANZ-om!

Zaplesali bomo v ritmih, polnih energije, ki zaznamujejo partije kot so NATURE ONE, SYNDICATE, QLIMAX, DEFQON.1, DECIBEL, TOMORROWLAND... Torej hudi ritmi zagotovljeni, tako da se bomo lepo razmigali in naplesali…


Vreme Lenart




Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 5.10.2015 11:20

Povezane vsebine

Manj tvegana zabava



Vašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK