Ljubljana OPEN AIR 2015

Kopališče Ilirija, Ljubljana, Slovenija

29. avgust 2015 ob 10:00


"Kopališče Ilirija se bo v soboto, devetindvajsetega avgusta za celotni dan spremenilo v pravo elektronsko oazo za vse okuse."

Dogodek, ki se bo letos premierno odvil na tej skrbno izbrani lokaciji v samem središču prestolnice, nas tako prav gotovo ne bo pustil ravnodušnih, še zagotavljajo organizatorji!

Vrata kopališča se bodo za najbolj neučakane odprla že ob deseti uri dopoldan in vstopili bomo na čudovito lokacijo kopališča Ilirija. Sam dogodek bosta popestrila kar dva elektronska odra, pester nabor dj izvajalcev pa bo poskrbel za vse okuse ljubiteljev elektronske glasbe. Preko dneva bodo naša ušesa tako razvajali malce neznejši deep in chill house ritmi, na bazenu pa bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji EDM glasbe.

Da pa nam preko dneva ne bo preveč dolgčas bo na obeh lokacijah poskrbljeno tudi za pester dnevni program z mnogimi zabavnimi izzivi ter bogatimi sponzorskimi nagradami. Dan bo tako hitro minil v vzdušju smeha, dobre glasbe in raznolike zabave.

Ker pa prav vsi poznamo rek "noč ima svojo moč", se bomo v večernih urah na zelenici za kopališčem predali hitrejšim ritmom tech-house in techno glasbe pod taktirko nekaterih najbolših djev na slovenski sceni! Zabava se tako ne bo končala do zgodnjih jutranjih ur in prepričani smo, da bomo skupaj ustvarili nepozaben dogodek, ki bo ostal v naših spominih vse do naslednjega leta, ko se bomo z vašo pomočjo vrnili še večji.
Line up:

Package / 01 :

Pohalino ( SLO )
Matt Crammer ( SLO )
Ranchie ( SLO )
Ivan Fave ( RUS )

Package/ 02:

Rydel (NL)
Matt Time (SLO)
Nick Carsten (SLO)
The Groove Brothers (SLO)


Več informacij: info@ljubljanaopenair.si

Vaša ekipa, LJUBLJANA Open Air
----------------------------------------------------------------------------------------------
ENG/

LJUBLJANA – OPEN AIR is a new fresh techno event on the domestic Slovenian summer music scene in urban centre of Capital Ljubljana.

Friday 29.08.2015 Infinity - event organisation are proudly presenting 24h techno musical spectacle with main stage in Ljubljana’s central park. Our careful selection of DJ artists will make sure that no one will forget this special night!

LINE up and other info coming soon


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 18.8.2015 11:00

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK