Mami’s Magic Closing Season

Channel Zero, Metelkova, Ljubljana, Slovenija

12. junij 2015 ob 23:00

DrogArt informatorji


Poletje se bliža in z njo festivalska sezona. Zaključek klubske sezone je pred nami in prav je , da jo končamo z domačimi sukalci diskov . Tokrat nam bodo večer krajšali Tsujo Twitch , Nexetuku in Djurich .


Tsujo Twitch je na sceni že več kot 10 let. Njegov doprinos k naši mali a srčni psy skupnosti je velik . Kot rezident v K4 je sodeloval z svetovnimi artisti , kasneje pa tudi sestavni del Audiodevlish organizacije. Njegove izkušnje nabrane v vseh teh letih pa zadnje čase predstavlja kot Mami’s Magic rezident . Njegov stil je unikaten in nas nikoli ne razočara .
https://soundcloud.com/cuich

Djurich je na psy sceni aktiven 4.leta kot dj in organizator...Začel na Mostovni z eventi Monster dance,bil 2.leti pod založbo Dream project,sedaj sam svoj gospodar...v pripravljanju svoj prvi prvenec Monster Dance...sodeloval in nastopal s svetovnimi imeni psy zvokov kot so ( Fobi,Phobos,Phase,Dharma,N.e.S etc )
https://soundcloud.com/primo-djuri

Nexetuku je mlada moč , ki je svojo pot začel kot vneti plesalec in poslušalec psy-a . Kaj kmalu pa je tudi sam začel eksperimentirati z rolanjem in hitro padel v magijo psy-trance glasbe .
https://soundcloud.com/nexetuku

Prepare The Shoes & Let’s Dance ;)

Za vidna čutila bo kot vedno poskrbela najboljša ekipa ;

Mushroom Magic lights

V klubu ne kadimo

Starost 18+

Vstopnina 7 €


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 9.6.2015 12:42

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK