Etia Creations: Seriously Tw!sted

Plac 33/45, Ljubljana, Slovenija

12. junij 2015 ob 22:00


Program

♬ TINO DOBRIĆ & MARIN BIOČIĆ
// Seriously Tw!sted, HR

♬ LUTHIA
// PlastikTown Records, SI

♬ SKELETONIUM - Live!
// SI

♬ STANNY ABRAM & ALEX LONG
// Etia Creations, SI

Etia se po dveh eksperimentalnih dogodkih tokrat vrača k svojim koreninam, v trše in konkretnejše vode. S skrbno izbranimi gosti bomo tokrat deležni različnih interpretacij tech house in inteligentne tehno glasbe servirane s strani domačih in tujih gostov ter rezidentov.
Iz sosednje Istre prihaja najudarnejša zasedba ekipe Seriously Tw!sted. Prihajata Tino Dobrić, eden izmed najbolj iskanih sosedov v tem trenutku, ter njegov “amigo” Marin Biočić, ustanovitelj in dolgoletni organizator številnih elektronskih poslastic v “lipi naši”, med drugim tudi legendarne Girandella Beat Beach Rabac. Ekipa, ki s svojo glasbo in raznovrstnimi dogodki piše eno izmed najlepših zgodb v novodobni eri elektronike v Istri. V zadnjem času resno opozarjajo nase in s svojo glasbo in raznovrstnimi dogodki širijo svoje ime in odličen vibe.
Domačo zasedbo tokrat dopolnjuje dvojec Luthia, ki si je s svojim prepoznavnim slogom, kateri prefinjeno briše meje med house, deep techno in minimal glasbo, s časom in s trdim delom ustvaril ime in prepoznavnost med najbolj zahtevnmi privrženci sodobne elektronike, svojo pot pa najraje piše v striktno underground vodah.
Nabor zaključujemo z rezidentoma. Etia Creations se tokrat predstavlja z najbolj izkušeno zasedbo, saj bosta prvič skupaj nastopila eden izmed najbolj vročih producentov v tem hipu, Stanny Abram, in ustanovitelj Alex Long. Njuna pot se je presekala prav v letošnjem letu in sodeč po kemiji bo pisala mnogokatere zgodbe.

Datum: Petek, 12.6.2015 od 22:00
Lokacija: Plac 33/45, Nazorjeva 6a, Ljubljana
Vstopnina:
Predprodaja (do 11.6.): 4 EUR ( http://bit.ly/ETIA1206 )
Na dan dogodka: 5 EUR < 1h > 7 EUR
MEMBERS (z letakom): 3 EUR (velja le do polnoči)


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 2.6.2015 12:49

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK