Etia Creations label night w. SANTOSH KHAN

Plac 33/45, Ljubljana, Slovenija

8. maj 2015 ob 22:00


Po greha polnih prvomajskih pohajkovanjih, izletih na obalo, otvoritah sezone piknikov in obiskih prenekaterih z basom napolnjenih plesišč, napoči čas, da se pred dokončno kapitulacijo pomladi pred razuzdanimi poletnimi nočmi, vrnemo v prestolnico na nekaj konkretnih klubskih poslastic. Ena izmed njih se bo zgodila na prvi petek po majskih praznikih v ljubljanskem klubu Plac 33/45.

Tokrat smo vam pripravili vsebinsko nabit dogodek s poudarkom na ustvarjalcih povezanih z založbo Etia Creations. Prvič se bo namreč v celoti predstavila razširjena ekipa, gostili pa bomo posebnega gosta, ki je s svojim Mind In The Cloud EP-jem (ter remixom, ki ga je prispeval Steve Mac) že v vrsti za naslednji release na naši založbi.

Iz daljne Indije, se nam bo premierno pridružil Santosh Khan, ki sicer že dobrih 30 let živi in ustvarja v Švici, natančneje v Zurichu. Santosh Khan je lastnik dveh založb, voditelj radijske oddaje o elektroniki na nacionalnem radiju, promotor z bogato mednarodno bero izpeljanih dogodkov, kvaliteten producent in seveda izkušen DJ.

V dnevih, ki prihajamo vam bomo do potankosti predstavili vsakogar izmed naštetih. Izvedeli boste vse o Santosh Khan-u, podrobno se bomo lotili enega izmed najbolj vročih producentov ta hip pri nas, Stanny Abrama, predstavili vam bomo našega novega člana, Ian Green-a, povprašali Marto o njenih načrtih in povedali vse, kar še niste vedeli o Alex Longu…

Line up:

► Santosh Khan (City Lights Music, 925) // Zurich, CH

► Stanny Abram (Etia Creations) // SI

► Alex Long (Etia Creations) // SI

► Marta (Etia Creations) // SI

► Ian Green (Etia Creations) // SI


Dodatno:
*extra sound + light
*videowall
*open-end
*žepom prijazen dogodek
*sproščena zabava v družbi prijateljev
*members cena vstopnic (omejeno število)
*le za 200 obiskovalcev
*music policy: deep house, tech house, house, dub techno

Starostna omejitev: 18+

Info & Press: info@etiacreations.com
Web: www.etiacreations.com
Facebook: http://www.facebook.com/etiacreations


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 4.5.2015 11:07

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK