Mami’s Magic & MODEM teaser party with LUCAS ( TIP records )

Channel Zero, Metelkova, Ljubljana, Slovenija

17. april 2015 ob 23:00

DrogArt informatorji


Pomlad je že tu , poletje pa ne prav daleč . Festivalska mrzlica pa že deluje . V naši bližini je kar nekaj festivalov z eminentnimi imeni PSY scene . Ta hip lahko zatrdimo, da najboljši underground festival MODEM pa bo letos še bolj zveneč kot leta poprej . V sodelovanju z njimi vam tokrat mami pripravlja pravo Goa poslastico .

V goste nam tokrat prihaja producent in Dj Lucas - TIP Records . Po plesiščih kraljuje že od zgodnjih 90-tih kjer se je njegov trance-techno zvok začel križati z zvokom , ki se je v tistih časih vrtel po Goi , tako je imel priložnost nastopati na začetnih zdaj že legendarnih TIP-ovih žurkah.

Ispod njegovih rok prihajata dva visoko cenjena albuma (God Save The Machine in Tales Of Head ) in nešteto sodelovanj z znanimi artisti Psy scene kot so ; Eat Static, Hallucinogen, Avalon, Tristan, Dickster, Sonic Species and Laughing Buddha.
Lucas je znan kot vodilni DJ Raja Ram-ove založbe TIP records s svojim unikatnim UK psihedeličnim zvokom .
Z njegovim solo projektom in live actom “Sybarite” je letos polno zaseden tako , da ga boste imeli priložnost poslušati na večih festivalih nam najbližji je pa seveda MODEM festival na Hrvaškem.
Lucasovo mojstrsko miksanje in vrhunsko poznavanje psy glasbe enostavno ne smete zamuditi .

Temu edinstvenemu večeru se bo pridružil še nam zelo znan in priljubljen Zenon records DJ Val Vashar iz sosednje Hrvaške . Verjamem , da dodatnega opisa ne potrebuje , saj je njegov zvok znan vsem ljubiteljem dark progga , ki nas vsakič preseneti z njegovim odličnim nastopom.

Domača podpora pa bo ob Shoshani , ki bo začela z kratkim polurnim chillom še Hi Gashi , ki verjamem , da nam bo po vrnitvi iz Goe imel marsikaj za povedati , ter Krištof , ki bo to noč zadolžen za zaključek večera .

Slovenija je postala zadnje čase zelo popularna med svetovnimi izvajalci .

Tako bo K4 10.4. 2015 gostil Dicksterja , ki je prav tako pomemben del TIP recordsa. Zato smo se odločili , da vam v predprodaji ponudimo vstop na oba eventa po ceni 16 € .


Za vidna čutila bo kot vedno poskrbela ekipa ;
Mushroom Magic Lights

V klubu ne kadimo

Starost 18+

Garderoba ni obvezna je pa zaželjena ( da ne dobi noge )

Vstopnina ;10€ pred 24
12€ po 24


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 7.4.2015 12:46

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK