Partyinfo.si BDAY BASH w / DUO 2000

Hiša Teppanyaki, Ljubljana, Slovenija

28. marec 2015 ob 21:00

DrogArt informatorji


Partyinfo.si BDAY BASH w / DUO 2000

Pa je končno prišel, Partyinfo event namreč. Ob našem rojstnem dnevu, kjer bomo prižgali drugo svečko, smo se odločili, da veselje delimo tudi z vami. Naš portal Partyinfo.si že poznate, praznujemo pa tudi zmagoviti in sicer prvi milijon ogledov našega portala. Party ekipa se je posledično opogumila in odločila, da za vas pripravimo prvi in nepozaben party, ki boste pomnili še dolgo.
Izbrali smo prav posebno lokacijo: hišo Teppanyaki na Kolodvorski v središču Ljubljane, 28. marca 2015. Skozi večer vas bosta zabavala nihče drug kot legenda techno mojstrovin DJ Veztax, ki navdušuje publiko kjerkoli se pojavi ter eden bolj priljubljenih DJ-ev pri nas, DJ Gumja, ki ga verjetno prav tako ni potrebno posebej predstavljati. S skupnimi močmi DJ Veztax in DJ Gumja kreirata senzacijo rave zabav kot DUO 2000. Duo, ki vas bo izstrelil do zvezd in vas ravno ob pravšnjem času vrnil nazaj.
Do prihoda techno mojstrov, pa nas bo na hitre ritme pripravljal Naian, obetavni DJ, ki ga drugače lahko najdemo v trance vodah. Vendar pa nam bo za to posebno priložnost predstavil še svojo bolj divjo plat in nas popeljal v noč za katero vam zagotavljamo, da je še dolgo ne boste pozabili.
Zabava, kjer ne smete manjkati in kjer boste težko pri miru, saj vas bosta DUO 2000 pošteno razmigala in naposled utrudila še tako vztrajne super rejverje. Bodite del nečesa, ki bo nekaj posebnega – tako za vas, kot nas. Upam, da se vidimo v čim večjem številu, da skupaj proslavimo 2 leti našega ustvarjanja.

Line Up :
Duo 2000 (Techsturbation Records, Vezotonik records, www.facebook.com/duo2000official)

Naian (Black Hole, Perfecto, www.facebook.com/naianmusic, www.soundcloud.com/naianofficial)

Vstopnice na vhodu: 7€ 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 24.3.2015 21:06

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK