T R I L L I T Y / Uradni after dogodek festivala Tresk #6

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

20. marec 2015 ob 23:00

DrogArt informatorji


V zadnjih letih smo priča izbruhu popularnosti (t)rap glasbe ameriškega juga, ki je s svojimi značilnimi ritmičnimi vzorci, 808 sampli in nezgrešljivo ikonografijo močno vplivala tako na hip hop daleč izven meja južnega dela ZDA kot na sodobno klubsko elektroniko in celo mainstream pop glasbo.
Kljub vsesplošni prisotnosti zvočnih in vizualnih trap elementov se pogosto pozablja, od kod ta kultura pravzaprav izvira, zato bo 5 ljubiteljev preprodajalskega slenga, nakita, razkošnih avtomobilov in prestižnih blagovnih znamk v Klub K4 priklicalo duh dirty southa, od zaprašenih zvokov 90s Memphis kaset, bučnih ritmov strip klubov Atlante, do sodobnejših poklonov tovrstni glasbi in estetiki.

Vabljeni torej na vožnjo z old school Chevyjem na 26 inčnih feltnah po trikotniku Houston - Atlanta - Memphis z občasnimi izleti v Chicago, New Orleans, na Florido in celo v prihodnost!

Cookie (Filter)
DVS (CUF)
Bor$aleano (CUF)
Šuljo (Tekochee Kru)
Moe Lester (DMNP)

Vstopnina: 5 EUR / 2 EUR za obiskovalce festivala Tresk #6

T R I L L I T Y je uradni after dogodek festivala TRESK#6

Radio Študent že šesto leto zapored predstavlja festival TRESK, ki podpira kreativno in raznoliko glasbeno izražanje, neodvisno založniško dejavnost in vizualno plat glasbenih stvaritev ter spodbuja nove oblike glasbene produkcije. Večdnevno dogajanje ponuja kopico zanimivih izvajalcev, sejmišče fonogramov, pogovore z založniki, svežo glasbo iz založniških kovčkov, razstavo zmagovalnih del natečajev za vizualna dela, debate, raznovrstne delavnice in nenazadnje druženje. 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 17.3.2015 19:16

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK