Gravity w/ Jonas Kopp (Tresor, Curle / ARG)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

27. februar 2015 ob 23:00

DrogArt informatorji


Jonas Kopp, eden najvidnejših argentinskih ustvarjalcev zadnjih let, je kot producent z izdajami pri založbah kot so Osgut Ton, Spectral Sound, Curle Recordings in Deeply Rooted House ter vsestranskimi DJ-ej vrlinami hitro postal stalnica svetovnih plesišč, kjer navdušuje z najsodobnejšimi house in techno seti.

Glasbena kariera ga je že pri rosnih devetnajstih leti vodila v prve izdaje z zavidljivimi kritikami, še danes pa ga odlikuje spogledovanje z različnimi žanri in vključevanje neštetih stilov, EP Reforce (Deeply Rooted House) je le eden izmed primerov uspešnega združevanja poživljajoče abstraktnosti na eni strani in umirjajočih ritmov na drugi. Ob cenjeni producentski vlogi se Jonas Kopp stalno pojavlja tudi v vlogi zaželenega DJ-ja, ki svoje sete popelje skozi različne tempe in glasbene temperamente, pri tem pa pogosto uporablja zmes digitalne in analogne opreme. Od prvega večera v Berghainu leta 2010 se redno vrača v kulten berlinski klub, medtem pa ostaja stalen gost tudi na domačih tleh, kjer je leta 2008 ustanovil založbo Traut Muzik in predstavil mnoge argentinske talente ter južnoameriško elektronsko sceno širšemu občinstvu.

Tokrat se Jonasu Koppu na velikem flooru pridružujeta Ulix in Shu’m, na malem pa bodo večer popestrili Stojan, Krilc, Felis Catus in Simex.

Prostor-čas ukrivljamo v petek, 27. februarja, ob 23. uri.

//m₁//
Jonas Kopp (Tresor, Curle / ARG)
Ulix (Synaptic)
Shu’m (Volume)

//m₂//
Stojan (Stiropor)
Felis Catus (DMNP)
Krilc (DMNP)
Simex (Volume)

Lokacija:
Klub K4, Ljubljana

Datum:
27. februar 2015 / 23.00

Vstopnina: 7 / 10 EUR

K4 w/ Eli Verveine (20.2.) + K4 w/ Jonas Kopp (27.2.) >> možen nakup enotne vstopnice za 12 EUR. Število kart je omejeno. 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 17.2.2015 15:59

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK