K4 w/ Eli Verveine (Tardis, CH)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

20. februar 2015 ob 23:00

DrogArt informatorji


Dolgotrajno eksperimentiranje in odkrivanje čarov miksanja glasbe je Eli Verveine vodilo v eno izmed najbolj iskanih DJ-ejk, saj s svojimi instinktivnimi in pestrimi seti navdušuje množice, priznane ustvarjalce kot je Marshall Jefferson ter sodeluje pri seriji legendarnih dogodkov tINI and the gang. Eli Verveine v svojih setih prepleta globoke tone house-a in techna ter ustvarja svoje performanse za mešalko v prefinjeno plesno glasbo. Iz komercialnega povprečja se povzdiguje z diverziteto mešanja različnih žanrov, ki jih izpelje v tekočo elektronsko zgodbo, kjer lahko zasledimo kombinacije ameriških prestolnic techna do berlinskega minimala. Zadnja leta v prostih trenutkih med klubskimi popotovanji skrbno bdi in soustvarja založbo Tardis, ki je bila leta 2012 soustanovljena z berlinskim DJ-jem Oscarjem Schubaqom.

Eli Verveine v Klub K4 prinaša večer nabit s senzibilno raznolikostjo in feminilno energijo, protiutež pa bodo predstavljali že dobro znani domači ustvarjalci Zergon, Utti, Vid Vai in Fraku.

eli verveine (Tardis)
Zergon & Utti (Synaptic)
Vid Vai & Fraku (White, Colours)

Lokacija:
Klub K4, Ljubljana

Datum:
20. februar 2015 / 23.00

Vstopnina: 7 EUR / 9 EUR

K4 w/ Eli Verveine (20.2.) + K4 w/ Jonas Kopp (27.2.) >> možen nakup enotne vstopnice za 12 EUR. Število kart je omejeno. 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 17.2.2015 15:49

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK