ŠEME

ZOO, Ljubljana, Slovenija

14. februar 2015 ob 23:00


ŠEME V ZOO-ju

Kupid ali krof? Room 1 ali Room 2? Šeme ali valentinovo? Težka odločitev? Zakaj ne kar vse skupaj. Letošnje Šeme bodo dvojno obarvane. Našemi se, pripelji družbo, svojo boljšo polovico in zapleši na ŠEME!

Room 1:
V spodnji etaži bodo skupne moči – malo “trši” zvoki - na plesišče usmerili, David Haze, Jagnje in Perc. Skupaj tvorijo nemalo izkušenj, najbolje pa se znajdejo ob ritmih tech/deep house-a. S svojo karizmatičnostjo, unikatnostjo poskrbijo za brezskrbno plesno izkušnjo. Zaželjeni pustni dresscode: vse vrste živali, smrkci, zdravnice, lumberjacki, zobne vile.

Room 2:
V zgornjem nadstropju pa se bo vrstil zvok Bagasound-a in RootsInSession-a, ki bodo skupaj - po dolgih treh letih - delili gramofone. Selektor Moonja (“U centru grada”; “Raja raja hoče kus kus”), DJ Soul (dolgoletni DJ Eda Maajke, FM JAM-a) bodo s Pier-om in Fu-jem pričarali Bassa-a-Bassa party z originalnimi carnival bashment vložki. Zaželjeni pustni dresscode: piščalke, troble in podobni karnevalski rekviziti!

Za gramofoni:

Room 1:
Dave Haze
Jagnje
Perc

Room 2:
Baga Sound (Tz/BiH)
RootsInSession Sound


Nagrade? O seveda! In to kar 4! Podelili bomo nagrade za naj skupinsko masko, za najbolj odpiljen par, za najbolj živalskega posameznika/posameznico, in za najbolj inovativen selfie katerega boste objavili na instagramu pod #jstsmzvau.
Še kaj? Osebe, ki bodo zakamuflirane v živali bodo deležne dodatnega popusta na vstopnini, ljudje, ki bodo predstavljali samega sebe (če boš kameleon si definitivni zmagovalec) bodo primorani malo globlje poseči v denarnico. Prideš? #pridi #bagabaga

Prisrčna ŠEME izkušnja zagotovljena!

Linki:
https://www.facebook.com/pages/Baga-Sound/115840811826353
www.facebook.com/RootsInSession
https://www.facebook.com/djpetergold/info?tab=page_info
https://www.facebook.com/DaveHaze.si?ref=br_tf
http://www.mixcloud.com/Jagnje/


Pustna sobota: 14.2. 2015, pričetek ob 23.00!

Vstopnina: >>>
Živalske maske = 3€
Ostale maske = 4€
Homo sapiens = 6€ 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 10.2.2015 20:32

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK