PRINS THOMAS (Internasjonal / Full Pupp, Oslo)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

16. januar 2015 ob 23:00

DrogArt informatorji


Prvi snežni zametki kot nalašč sovpadajo s prvim gostom novega koledarskega leta, ki prihaja z daljne zasnežene Norveške. Prins Thomas s svojo samooklicano skromno in mirno naravo obuja retro futurizem, ki ga ponaša preko meja domače grudi, tokrat vse do Ljubljane.

Začetki Prins Thomasa segajo v devetdeseta, ko jo prvič stal za mešalko in združeval elektro s hip hopom in hkrati igral bas v skoraj vseh omembe vrednih norveških bandih. Pravo kariero DJ-ja pa je Prins Thomas obudil v začetku novega tisočletja, z razmahom svežih elektronskih žanrov, ko ga je eklektični zvok neo disca posrkal. Ob sodelovanju z ustvarjalci kot je Hans-Peter Lindstrom, ki so njegovo vizijo elektro ritmov prihodnosti prav tako videli, se je Prins Thomas povzpel med ene najbolj prepoznavnih skandinavskih producentov in DJ-jev. Danes se Prins Thomas osredotoča predvsem na dva izziva, lastno založbo Full Pupp, ki ponuja ’’best of house-not-house, neo-disco, call-itwhat- you-want dance music records’’ in novonastali projekt Internasjonal, ki združuje različne producente, s katerimi ustvarja zvočno svežino v žanrih, ki jih najbolje pozna in razvija.

Ob takšni glasbeni podlagi bo plesišče Kluba K4 v mrzli januarski noči prav gotovo dobro ogreto, dodatno energijsko infuzijo pa bodo prispevali domači upi in uveljavljeni talenti, ki svojimi seti vedno znova prepričajo in razgibajo plesoče množice.

Prins Thomas (Internasjonal / Full Pupp, NOR)
Ichisan & Nakova (Internasjonal)
Vuka (Gumitwist)

Feentz, Alpha Male & Ivanhoe (Hude Shoezz)
Splinterhouse (Synaptic)
Softskinson (DMNP)

Lokacija:
Klub K4, Ljubljana

Datum:
16. januar 2014, 23.00

Vstopnina:
Predprodaja: 9 EUR (Od 7.1.)
Na dan: 12 EUR 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 11.1.2015 21:28

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK