RETROMOZAIK: All Vinyl Classics Xtravaganza

F Club, Ljubljana, Slovenija

26. december 2014 ob 23:00

DrogArt informatorji


Zadnjo petkovo noč letošnjega leta si rezervirajte za obujanje starih spominov in večnih house, progresive, tehno in trens klasik, ki še vedno obudijo nepozabne spomine ter epske trenutke. Na kupu se bo zbrala pisana druščina legendarnih didžejev, ki so vsak na svojem žanrskem področju soustvarjali slovensko elektronsko sceno.

Kljub žanrski raznolikosti bo dogodek potekal na enem plesišču, zato lahko pričakujete žur, kot smo jim bili priča pred 15 leti, brez etiketiranja in žanrske ujetosti, zato je dogodek primeren tudi za vsega site jaded rejverje.

Klub SubSub je bil v začetku novega tisočletja glavno središče elektronske glasbe v prestolnici in valilnica mnogih slovenskih talentov, zato je lokacija za retro pogled logična. F-club bo v prenovljeni, a še vedno pristni underground podobi, spet v znamenju medlih lučk in obveznega laserja.

Kot se za prednovoletno zabavo spodobi, se bo žur nadaljeval do poznih dopoldanskih ur, tako da bodo lahko na svoj račun prišli tudi žurerji, ki jim ponočevanje na drugih lokacijah v Ljubljani ne bo dovolj.

POZOR: Glasba se bo na dogodku predvajala in miksala izključno iz gramofonskih plošč, zato bodite brez skrbi: preskakovanje CDjev, nekvalitetni 192 kbps MP3ji ter system errorji na laptopih odpadejo!

____________
LineUp (po abesednem vrstnem redu):


ARMANDO

BLOODY J (Yin Yang, Vezotonik)
https://www.facebook.com/bloodyj.si

DRAWLE (Vezotonik, Night Activities)
https://www.facebook.com/DJDrawle

ELYKSIR
https://www.facebook.com/ElyksirNet

KRISSMAN

______________
Info:

F-CLUB, Celovška cesta 25, 1000 Lj.
https://www.facebook.com/Fclub.si

MUSIC ON: 23.00 /MUSIC OFF: 09.00???
VSTOP LE ZA POLNOLETNE / DOOR AGE POLICY = 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE: 8 EUR 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 22.12.2014 19:13

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK