Audio Werner (NEM) & Francesco Del Garda (ITA)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

24. december 2014 ob 23:00


Božični večer bodo znova obarvali Colours in Music, ki bodo s skrbno izbiro zadovoljili vse ljubitelje pisanih noči, dodatne kontraste v spektru barv pa bosta prispevala veterana evropskih klubskih plesišč Audio Werner in Francesco Del Garda.

Bogata zgodovina, ki se razteza čez več kot dve desetletij, Audio Wernerja dela enega izmed največjih poznavalcev housa in underground elektronske scene, ki jo soustvarja kot producent, live performer in DJ. Ustanovitvi lastne založbe leta 2004 z imenom Hartchef Discos so sledile številne unikatne, skorajda brezčasne izdaje, ki so Audio Wernerja popeljale med najuspešnejše ustvarjalce, sodelovanje z založbami Perlon, Minibar in Hello?Repeat pa so to le še potrdile. Ob ustvarjanju v tradicionalno s težkimi ritmi prepletenega Berlina, Audio Werner ohranja v svojih setih igrivost in lahkotno drugačnost.

Drug gostujoči oblikovalec zvočnih palet prihaja iz sosednje Italjie, ki kot del kolektiva Colours zadnja leta osvaja klube izven meja domačih odrov. Predan glasbi skozi vse življenje, še danes ohranja ljubezen do svojih značilnih in barvitih setov, ki se gibljejo med karizmatičnimi techno ritmi in groovy housom. Francesco Del Garda trenutno pod oznako resident domuje pri londonskem kolektivu Undersound in redno sodeluje z organizacijo Next AM.

Čaka nas torej prava pestrost v barvitosti božične noči, ki bo dodobra ogrela prostore Štirke v mrzlem decembru.

Veliki:
Audio Werner (Perlon, Hartchef,Toi Toi, NEM)
Francesco Del Garda (Next AM, Undersound, ITA)
Ian F & Aneuria (Colours, Gilesku)

Mali:
Symann (Synaptic)
Deep3p (UE)
Roiss (Colours)
Nitz (Synaptic)

Datum:
24. 12. 2014, 23.00

Lokacija:
Klub K4, Ljubljana

Vstopnina:
10 / 13 EUR 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 22.12.2014 18:27

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK